.

Teflon tesatura de înaltă tempature rezistent la 40*40cm 0.13 mm grosime

Teflon tesatura de înaltă tempature rezistent la 40*40cm 0.13 mm grosime

RON 5.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Nu este ușor să adere la orice material,ușor pentru curățare de suprafață pata de ulei,pete și alte atașament;pastă,rășină și vopsea poate fi îndepărtat cu ușurință. Chimice rezistente la coroziune,anti-acid puternic,puternic alkili,aqua regia și diferite tipuri de solvenți organici de coroziune.La aplicarea în practică,dacă locul pentru 200days sub 250 grade Celsius temperatură ridicată,nu numai puterea nu se va reduce,dar, de asemenea, greutatea nu va reduce;dacă locul pentru 120 de ore sub 350 de grade Celsius temperatură înaltă, greutatea va reduce cu 0,6%; și acesta nu va obține de cracare și își ține original flexibilitate. Bun în stabilitate dimensională (prelungirea coeficient este mai mică de 5 la 1000),de înaltă rezistență,proprietăți mecanice bune.
Notă : Poate fi resued, nu ori în timp ce utilizați.6,tangenta este mai jos 0.
Pentru excelentele sale diferite de performanță, este utilizat pe scară largă în domeniul aviației,pentru fabricarea hârtiei,produse alimentare,protecția mediului,vopsire,costum,industria chimică,a sticlei,în medicină,de electroni,de izolare,de construcție(materialul de bază de cedru, lemn amintire structura),roata de rectificat felie,mașini și așa mai departe. Poate fi folosit între scăzută temperatură de -196 grade Celsius față de temperatura de 350 grade Celsius,intemperii si anti-imbatranire. Coeficient de frecare redus(0.
Principalele caracteristici ale teflon rezistenta la temperaturi ridicate material de sudura :
1.
Teflon rezistenta la temperaturi ridicate material de sudura, denumirea științifică este Politetrafluoretilenă acoperite cu fibre de sticlă pânză, și, de asemenea, numit Teflon rezistenta la temperaturi ridicate lacuit pânză, folosită suspensie Politetrafluoretilenă(cunoscut sub numele de regele plastic) emulsie ca materie primă, scufundare în de înaltă performanță pânză de fibra de sticla.0025),rezistent la UV și anti-static.
Este un fel de noi produse de înaltă performanță,multifuncțional material compozit.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
00