.

2x Nou 0,25 mm Sticla Ecran LCD de Protector pentru Leica M (Typ 240, Tip 262) / Leica M-P (Typ 240) aparat de Fotografiat Digital

2x Nou 0,25 mm Sticla Ecran LCD de Protector pentru Leica M (Typ 240, Tip 262) / Leica M-P (Typ 240) aparat

RON 13.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Putem oferi, de asemenea, poșta expres de către EMS(7-10 zile lucratoare), UPS(4-5 zile) sau alte alocat de tine.
Inlocuire/Schimb : Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pe care vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile după ce primiți elementul și vă rugăm să returnați produsul în starea inițială . Dacă produsele este rupt înainte de sosire pentru tine, tot ce trebuie să faceți este de a lua o fotografie pentru a arăta ne-a rupt de produs. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. Pentru alte țări, poate dura mai mult timp pentru a ajunge). NU lăsați feedback neutru sau negativ, fără nici o comunicare cu noi. În scopul de a evita orice taxa de personalizat pentru tine, vom marca elementul ca un cadou și de a scrie o valoare scăzută pentru element în declarația de card. Ne va lăsa o 5 Scoruri DSR feedback-ul pentru tine.
Descriere
Protejeaza ecranul LCD de praf și zgârieturi
Grad ridicat de duritate de sticla cu o rezistenta la zgarieturi de 9 H index
Mare de transmisie de până la 95% păstrează claritatea de ecran
Ultra-subțire de 0,25 mm (0,02") sticlă optică
Static adeziv pentru aplicare ușoară și îndepărtarea fără a lăsa reziduuri lipicioase
Pachetul Include :
2 x Ecran de Sticlă Protector
2 x șervețel Umed
2 x Ștergeți Uscat
2 x Ghid de Autocolant
2 x Praf absorbant
Transport credem obtinerea de articol pentru tine este foarte important., vă rugăm să ne contactați prin Mesaj si vom face tot posibilul să-l rezolve. Vă rog să observați că noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau fiscale. Pe elemente care au fost achiziționate cu transport gratuit, va vom deduce costurile de transport maritim noastre din suma de rambursare. Cumpărătorul va plăti costurile de returnare indiferent de motive. și 5 scoruri DSR. Elementul vor fi livrate fără un număr de urmărire până când valoarea ajunge la 30 de dolari.(Acest lucru este pentru statele UNITE ale americii, CANADA, AUSTRALIA, UE, Țările din Asia.

Caracteristicile mărfii

Pachet:
Da
Nume De Brand:
FOTGA
Numărul De Model:
Typ 240
Utilizarea:
Camera
Mare de transmisie :
95%
ultra-subțire:
0,25 mm