.

50Pcs DIN439 GB6172 M3 M4 M5 M6 M8 304 din Oțel Inoxidabil Piuliță Hexagonală Subțire Piulițe Hexagonale

50Pcs DIN439 GB6172 M3 M4 M5 M6 M8 304 din Oțel Inoxidabil Piuliță Hexagonală Subțire Piulițe Hexagonale

RON 8.58

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Retur :
Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță. asigurarea Calității produselor calificat. Transporturile în cel mai rapid timp.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi
Garanție :
Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.
Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.50 Pcs DIN439 GB6172 M3 M4 M5 M6 M8 304 din Oțel Inoxidabil Piuliță Hexagonală Subțire Piulițe Hexagonale
Element Specific : Caietul De Sarcini : M3 M4 M5 M6 M8
Materiale : Oțel Inoxidabil 304
Cantitate : 50 BUC Pachetul Inclus : 50 PCS Piuliță Hexagonală Subțire Piulițe Hexagonale
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. garantam 100% autentice imagini de produs.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.
Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.Vom face mai bine! -
.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
În Concordanță Cu Descrierea * * * * * 5 Steaua
Atitudinea De Serviciu * * * * * 5 Steaua
Viteza De Livrare * * * * * 5 Steaua
- Cu sprijinul dumneavoastră.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
M4, M8, M3, M5, M6
DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
Tip:
Piulițe Hexagonale
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
HW134
Material:
Din Oțel Inoxidabil