.

64 moale lasere scalp practicanta cap casca+ochelari+timer+masaj pieptene pentru vânzare

64 moale lasere scalp practicanta cap casca+ochelari+timer+masaj pieptene pentru vânzare

RON 298.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Acest lucru va activa acid nucleic și proteine și alte molecule biologice de activitate, care a jucat un mare molecule biologice pentru a reglementa metabolismul organismului, imunitar și alte activități de funcție, este să conducă la recuperarea funcția de mecanic și de echilibru, pentru a atinge scopul de prevenire și vindecare a bolilor
. apar tulburări, cauzate de schimbul de aritmie, substanțe străine în organism, astfel, diverse boli, va fi pe cale de a, cum ar fi apă și electroliți tulburări de metabolism, va aduce la viață pericol; zahăr metabolismul tulburare indusă de diabet zaharat, hiperlipidemie, lipidelor tulburări metabolice cauzate de obezitate; metabolismul proteinelor tulburare provoacă gută etc. Organismului moleculă poate fi excitat și la o vibrație mai înaltă stare. Dacă corpul uman noul înlocuiește vechiul. Pe de altă parte, din cauza la efect termic, cauzat de eliberarea de substanțe vasoactive, reducerea tonusului vascular, superficial arteriolelor, superficiale și vene superficiale capilar de expansiune, a accelera circulatia sangelui, circulatia sangelui poate fi îmbunătățită. (prin boală de sânge institutul de cercetare Chinez de detectare, 20 de minute se poate face microcirculatorii fluxul de sange a crescut cu 114%). Prin sub fototermică efect, poate crește activitatea celulelor neuronale corpul de ajustare de lichid, consolidarea metabolismul, face corpul în interiorul și în afara schimbului de substanțe în stare staționară. Pentru a promova și a îmbunătăți circulația sângelui.
4, Iradierea poate face foliculii de par deschise, pentru a facilita absorbția medicamentului.
2, Eficient uciderea bacteriilor în păr, asistată de droguri pot ucide ascunse adânc în folicul de păr acarieni și ciuperci.
3, pentru a Îmbunătăți parul mama celule și celule stem activitatea celulară de fisiune.
Aplicații :
Pierderea parului grup pentru regenerarea parului tratament
Caietul de sarcini :
5mw lungime de undă de 650nm
Funcții :
1, a Accelera fluxul de sânge, pentru a îmbunătăți microcirculația, creșterea noul înlocuiește vechiul.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
NONE
Gene False Ambarcațiuni:
Masina De Facut
Numărul De Model:
laser pierderea parului
Nume De Brand:
SILFIDA
Tip:
LLLT
Material:
Plastic
Navele De:
China