.

50pcs/ lot Valplast material flexibil proteza cartușelor goale cu dia25.5mm proteza materiale

50pcs/ lot Valplast material flexibil proteza cartușelor goale cu dia25.5mm proteza materiale

RON 40.24

Cantitatea de bunuri
Disponibil

5*77 MM
L : OD25.
50pcs/ lot Valplast material flexibil proteza cartușelor goale cu dia25.Rambursarea va fi permis după ce vom primi produsele returnate în ambalajul original.
ne va ajuta u ocupe de caz, în termen de 2 zile și-ți dau un soluția mulțumit .
2) Produsele TREBUIE să FIE returnate în termen de șapte (7) zile sau revenirea va fi de nepermis
Toate declarațiile trebuie să fie freight prepaid de către Expeditor sau transportator.Acceptam, de asemenea, de plată Securizat
Memento Cu Amabilitate :
1. Uneori ne va schimba modul de transport maritim care și alegeți cea mai potrivită metoda de transport pentru tine, dar timpul de transport este același, și încă mai au informații de urmărire on-line. Elemente noi sau Reparate elementele vor fi livrate la tine după ce vom primi elementele de înlocuire .Toate retururile vor fi trimise înapoi la noi, în AMBALAJUL ORIGINAL.
Eu nu angajează Taxe Vamale, și eu nu sunt responsabil în cazul în care pachetul este blocat la Vamă, așa că vă rugăm să verificați Politica Țării în cazul în care mărfurile sunt permise a fi importate. Am f este, Zonă de la Distanță Taxa este necesar să fie încărcat.5*85 MM
Serviciul nostru :
1. Vă rugăm să verificați cu atenție toate elementele imediat înainte de u semneze pentru ea.Clientul are posibilitatea de a respinge livrarea la timp de livrare. Vom lucra cu clienții pentru a rezolva orice problema.Contactati-ne prin e-mail sau telefon pentru informații suplimentare includ prețul.
Atunci când alegeți DHL/Fed Ex, vom verifica dacă adresa dvs.
Notă :
Salut fiecare cumpărător, vă rugăm să ne lăsați complet corect numele și adresa, în cazul în care pachetul fi returnate.Și dacă carton sau s-a stricat masina,pls contactati-ne sau compania expres la prima dată.Pls verifica tensiunea atunci când utilizați aparatul la prima dată. este o Zonă de la Distanță.
Calitate
1.Apoi pls trebuie să fie verificați de produse este bun sau nu, atunci când primiți pachetul.

Caracteristicile mărfii

culoare:
S, M, L
Tip De Element:
aparatul dentar ortodontic
Nume De Brand:
HUAMIANLI
Grupa De Vârstă:
Adulți
Material:
Metal
Numărul De Model:
RS-CE