.

Motocicleta din Spate, Coada de Lumină de Frână Semnale Led Integrat Lampa de Fum de Lumină Pentru KAWASAKI ER6N ER6F 2009 2010 2011

Motocicleta din Spate, Coada de Lumină de Frână Semnale Led Integrat Lampa de Fum de Lumină Pentru KAWASAKI

RON 66.64

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Aceasta înseamnă compania de transport maritim va percepe aceste taxe de la tine, dacă doriți pentru a obține elemente. Poate vor exista unele întârzieri ca compania de transport maritim sau vamale, dorim să ne contactați dacă întârziere , dar nu pentru a deschide disputa, deoarece nu este greseala noastra.
Culoare : negru
Material : Plastic
• Se Potrivesc Pentru :
KAWASAKI
ER6 N ER6 F 09-11
1. Întotdeauna avem discount sau cadou pentru al doilea-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv.
100% De Brand Nou.Am arătat timp de livrare către clienți, astfel încât nu ne lăsa feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, aceasta este cauzată de compania de transport maritim.Veți primi elementul fel ca la poze.Timp de transport maritim, după cum urmează : 2.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire. Când selectați în funcție de către exprima, uneori, nu vom posta prin curier ați selectat-o , pentru că nu va fi o problemă cu clearance-ul vamale, și, poate, timpul de livrare nu este cel mai rapid. T T ,West Union ,Paypal, de asemenea, acceptabil.Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim . Alipay este de Preferat.Ca bunul nostru cumpărător, doresc ne pot da feedback-ul pozitiv după ce primiți produsele noastre de înaltă calitate.Nu cumpara daca nu confirma, le puteți folosi, doar cere-ne pentru desen detaliat pentru a verifica dacă acestea se potrivesc.Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
CAKEN
Motobike Face:
Kawasaki
Numele Modelului:
3241607
Element De Lungime:
21cm
Lățime Produs:
8cm
Înălțime Element:
7cm
Articol Greutate:
0.2kg
Tip De Material:
Plastic
Tip De Element:
Acoperă & Stucaturi Ornamentale