.

Nou Cadru Negru Glisante Accident Protector Pentru Suzuki GSXR 600 2001-2003 pentru Suzuki GSXR 750 2000-2003

Nou Cadru Negru Glisante Accident Protector Pentru Suzuki GSXR 600 2001-2003 pentru Suzuki GSXR 750 2000-2003

RON 58.60

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Culoare : Negru
Greutate : aproximativ 420g
Materiale : Delrin
Dimensiuni : Ca imagine
Measument : Nici o modificare la carenaj sau cadru necesar
Instalare : Usor cu șurub de fixare
Pachetul Inclus : 1 Set de Cadru Slider (Stânga și Dreapta) cu installion piese ca imagine
Montarea
2001-2003 GSXR 600
2000-2003 GSXR 750
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Care Se Încadrează De Protecție
Înălțime Element:
0inch
Nume De Brand:
Mgoodoo
Numele Modelului:
Ca Descrieri
Lățime Produs:
0cm
Element De Lungime:
0cm
Tip De Material:
Ca Descrieri
Articol Greutate:
0kg