.

De înaltă Calitate Baionetă BC B22 Să G9 Bec Adaptor Priza Lămpii Converter Suport Conector mai Mic Pret

De înaltă Calitate Baionetă BC B22 Să G9 Bec Adaptor Priza Lămpii Converter Suport Conector mai Mic Pret

RON 9.72

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
Pachetul Inclus :
1x Baionetă BC B22 Să G9 Bec Adapto r
Despre Plata : 1. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Când ordinele sumă peste sau egal cu 10 dolari,va vom oferi un număr de urmărire care vă puteți urmărite în mod normal,multumesc! 3. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. de Urmărire )timpul De expediere va fi același ca și numărul de Urmărire,uneori chiar mai repede. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.Ce e mai mult,dacă nu primiți comanda în termen limitat, ne-am stabilit(60 zile),vă rugăm să cereți pentru o rambursare completă.Vizitati magazinul nostru de scule de vânzare, pentru a Primi mai multe opțiuni și reduceri de Înaltă Calitate Baionetă BC B22 Să G9 Bec Adaptor Priza Lămpii Converter Suport Conector mai Mic Pret Produs Descrierea : vă Rugăm să citiți mai jos mesajul cu atenție înainte de a cumpăra,vă mulțumim!
1. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Multumesc!!!
2. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. de Urmărire )timpul De expediere va fi același ca și numărul de Urmărire,uneori chiar mai repede. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Titularul De Lampă Converter
Material:
Metal & Plastic rezistent la căldură
Numărul De Model:
Titularul De Lampă Convertoare
Tip De Element:
Titularul De Lampă Converter
Tip:
B22(plug de sex masculin) să G9(femeie soclu)
Type1:
Becurile Cu Adaptor Convertor