.

Mississippi state de Pavilion Nou 3x5ft Interior/Exterior NOI, Drapelul de Stat Banner, transport gratuit

Mississippi state de Pavilion Nou 3x5ft Interior/Exterior NOI, Drapelul de Stat Banner, transport gratuit

RON 15.78

Cantitatea de bunuri
Disponibil


1. Stil : Zbor sau agățat 2. Utilizare : interior, exterior, NE-a drapelului de stat 3. Tip : Una de imprimare fata-verso, cu steag alb antet și două alama, garnituri metalice 4. Material : Poliester 5. Catarg Materiale : nu sunt incluse 6. Dimensiune : 3x5ft (despre 90x150cm) 7. Calitate : Produs Verde, scăzut Cadmiu, AZO Gratuit, a trecut ISO9001 2008 Termenii de Livrare 1. China Post Air Mail : aproximativ 15-30 de zile pentru a ajunge 2. EMS : aproximativ 5-10 zile pentru a ajunge la 3. DHL : aproximativ 4-7 zile pentru a ajunge Metoda de Plata Accepta toate metoda de plata permis de Aliexpress. Steagul Personalizat Metodă De Plată
1. Pentru dimensiunea solicitată steagul personalizat, vă rog, în primul rând a plasa o comanda, dar nu continua cu plată.
2. Trimite-ne clar opera de arta și dimensiunea cerere, și apoi vom ajusta prețul on-line pentru tine.
3. Clientul a aranja plata în conformitate cu noul preț ajustată. Politica de returnare După ce primiți produsele noastre, vă rugăm să ne e-mail în termen de 3 zile, dacă nu sunt daune în tranzit. Dar trebuie să ne e-mail fotografii clare dintre ele pentru a dovedi. Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să păstrați-le în aceeași stare în care a fost trimis. Va vom returna după ce vom primi, dar suma nu include costul de transport maritim. Non motiv de returnare nu a fost acceptată. Feedback-Ul Pozitiv 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi. Cumpărătorii care lăsați feedback-ul pozitiv poate obține 5% discount pentru comenzi repetate. 2. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ imediat. Contactati-ne si va vom oferi o soluție bună.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
RONNINGSTAR
Stil:
Zbor
Steaguri Si Bannere Material:
Poliester
Tip:
Tipărite
Numărul De Model:
3x5feet
Tesatura:
Poliester
Catarg Material:
Nu Sunt Incluse
Utilizare:
NE-a drapelului de stat