.

3D air mesh motorycle husa scaunului motocicleta scuter pernei elastice full mesh ușor de instalare dimensiune 90*56 eliberare de căldură

3D air mesh motorycle husa scaunului motocicleta scuter pernei elastice full mesh ușor de instalare dimensiune

RON 20.30

Cantitatea de bunuri
Disponibil

(Numai pentru referință) Compatibil cu : Apt pentru Motocicletă, Scuter, Motoretă. Pachetul inclus : 1 x Motocicleta husa Scaunului
DESPRE SHIPPMENT
1. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Anti-alunecare, evitarea accidentelor.
RAMBURSARE SAU DE A REVENI
1. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
DESPRE FEEDBACK-UL
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2.

Caracteristicile mărfii

Tip De Material:
3d air mesh
Nume De Brand:
JMANEYES
Înălțime Element:
0inch
Articol Diametru:
0inch
Caracteristici Speciale:
protecție solară de izolare, impermeabil, pentru a preveni taie
Articol Greutate:
0.2kg
Element De Lungime:
90cm
Numele Modelului:
M-06a6
Lățime Produs:
56cm