.

A290-8101-X765 Fanuc F406 Fir care Duce cu Role Inferioare Machine Head, DWC-a,B,C,iA,iB.iC (Manual)/AWF WEDM-LS Piese de Mașini

A290-8101-X765 Fanuc F406 Fir care Duce cu Role Inferioare Machine Head, DWC-a,B,C,iA,iB.iC (Manual)/AWF WEDM-LS

RON 60.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Să ne anunțați dacă orice întrebare.i C (Manual)/AWF WEDM-LS Piese de Mașini
Sârmă de tăiat Mașini au un set impresionant de caracteristici care fac funcționare și mai ales menținerea unei mașini de sârmă ușor decât orice alt.html - Dacă alegeți CTR-TEREN de PRELUARE, vă rugăm să rețineți că aveți nevoie pentru a ridica bunurile dumneavoastră în agentul maritim biroul de orașul tău. - Te rog să fii amabil remarcat faptul că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale, taxele de brokeraj, de taxe și de impozite și taxe suplimentare de import în țara dumneavoastră dacă orice.
Contactați-ne Astăzi!
Pentru a obține cel mai bun preț și cele mai bune servicii,vă rugăm să amabilitate
comunica cu noi înainte de a cumpăra produse. Ca un lider în tehnologia EDM, ne-am dezvoltat o gama completa de consumabile în mod expres concepute pentru a menține echipamentul funcționează la eficiență optimă. Va vom informa când se reia. Vă rugăm să verificați cu noi pentru a vedea dacă există un birou în orașul tău sau în cazul în care este cel mai apropiat birou de tine. Clientii apreciaza aceste produse pentru lor stabil și de înaltă precizie de prelucrare.
Transport : - vă Rog atenție că DHL este oprirea ca pe Aliexpress depozit de preaviz. - Noi nu garantam termenul de livrare pentru toate transporturile internaționale din cauza diferențelor de timp de Vămuire în țări individuale, care pot afecta cât de repede mărfurile sunt inspectate. - Dacă alegeți e-EMS, EMS, Fedex, UPS, TNT, vă rugăm să găsi link-uri pentru un plus costul de transport maritim în magazinul nostru și să plătească. Costul de transport nu include orice taxe de import și impozite și taxe suplimentare pentru zonele izolate și altele.
Am stabilit o bună reputație în domeniul EDM piese si consumabile. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.A290-8101-X765 Fanuc F406 Fir care Duce cu Role Inferioare Machine Head, DWC-a,B,C,i A,i B.

Caracteristicile mărfii

Starea:
Noi
CNC sau Nu:
CNC
Numărul De Model:
F406
Dimensiune:
OD38mmx ID22mm x T12mm
Cerere pentru:
DWC-a,B,C,iA,iB.iC (Manual)/AWF
Nici Original.:
A290-8101-X765