.

Una Bucata Set 2017 fără Mâneci Fată Drăguță Gimnastica Tricou Copil Balet Tutu Rochie de Dans 3-8Y Copii Costum

Una Bucata Set 2017 fără Mâneci Fată Drăguță Gimnastica Tricou Copil Balet Tutu Rochie de Dans 3-8Y Copii Costum

RON 19.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Bine ati venit la Aliexpress magazin!
Pentru a face achiziția dvs. la fel de simplu și de ușor ca posibil, vă rugăm să consultați politicile magazinului enumerate mai jos.
Plata
Plata integrală Trebuie făcută în Termen de 7 Zile După ce a Jucat Pentru.
Impozitul Pe Vânzări
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țările biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Transport
Este nevoie de aproximativ 7-18 zile în statele UNITE ale americii; despre 15-35 zile la alte Asia și Europa de țări. 25-55 de zile în America de Sud, Vom aranja Livrare în termen de o zi lucrătoare după ce plata a fost primit. Pirce Mai mult de nava cu China Post Aer Înregistrat Mail, mai Puțin decât magazin cu China Post Obișnuit Pachet Mic Plus.
Feedback-ul
Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine, atunci când ne-am trimite articol pentru tine, și sperăm că vă puteți lăsa feedback-ul pozitiv pentru noi, atunci când veți obține articolul dvs., pentru a vă sprijini ne va ajuta în dezvoltarea afacerii noastre, vă Mulțumim! Dacă nu sunteți mulțumit de produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema pentru tine, vom face noastre cele mai bune pentru a satisface desigur, mulțumesc!

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
M, XL, L, XXL
Numărul De Model:
B057
Sezon:
Vara
Gen:
Fete
Nume De Brand:
BAOHULU
Fata rochii de balet:
balet costume de balet
Guler:
ca spectacol cinematografic
Probă Reală:
ca spectacol cinematografic