.

Compatibil Buton Gaura de Cusut Picior, Pentru Mașini de Cusut Casnice AA7006

Compatibil Buton Gaura de Cusut Picior, Pentru Mașini de Cusut Casnice AA7006

RON 4.38

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vă rugăm să verificați ADRESA dvs.
Feedback-ul
1. Vom livra doar la defaut adresa în alipay
4. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.În cazuri rare,strict personalizat autorizațiile va face timpul de livrare, un pic mai mult,vă rugăm să fie pacient.), vă rugăm să ne contactați
Transport
1. Cele mai multe dintre transport gratuit este nava de CPAM sau CPAP,CPAM și CPAP nu este foarte rapid,se va lua aproximativ 15-25 de zile pentru tine. Vom verifica toate produsele înainte de expediere pentru tine.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.vă mulțumesc!
3. Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați preț și alte detalii cu noi.EMS,UPS,DHL,exprima de transport maritim iau, de obicei 3-7 zile lucrătoare depinde de țara livrate.
Alte payways (Western Union, Money Gram, etc.plătească mai mulți bani pentru a schimba pentru navă rapidă metodă doriți. Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru,vom lucra cu tine pentru a slove probleme. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ.prin urmare,feedback-ul dvs. Timp de livrare : CPAM și CPAP va dura aproximativ 15-25 de zile lucrătoare de la tine. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Noi oferim CPAM,CPAP,EMS,DHL,UPS,Fedex pentru nava metoda
5. cu atenție atunci când procesarea comenzii.
Plata cu cardul bancar(Escrow) și t/t. Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice întrebare,vă vom oferi răspuns satisfăcător. Dacă elementul este defect,vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.deci, dacă aveți nevoie de rapid,vă rugăm să contactați-mă. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. este extrem de important pentru noi.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
OZXHIXU
Utilizarea:
coase
Material:
plastic +teflon
Tip:
Piciorușului presor