.

30000RPM Electric Nail Art Burghiu Manichiura Masina Pentru Lustruit Unghii burghie Pedichiura Kit

30000RPM Electric Nail Art Burghiu Manichiura Masina Pentru Lustruit Unghii burghie Pedichiura Kit

291.98
RON 263.00 -10 %

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).
30000 RPM Electric Nail Art Burghiu Manichiura Masina Pentru Lustruit Unghii burghie Pedichiura Kit
Caracteristici : de Înaltă calitate de manichiura si pedichiura fișier pedala incluse, face lac de unghii de arta mai ușor și mai convenabil Înainte / înapoi comutator direcție potrivite pentru orice dreptaci sau stângaci utilizați Multi-folosind : Sculptura, Gravura, Rutare, Macinare, Ascutire, Sablare, Polizare 35000 rpm cu precizie viteza de alunecare cutie de control. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
A.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Nail Art Echipamente
Nume De Brand:
CAPPUCCI PRO
Numărul De Model:
PAC-701
Dimensiune:
24.5*20.5*10CM
Mărfuri De Certificare A Calității:
CE
Material:
Plastic
culoare:
Negru.Alb,Roz
Viteza de rotație a:
0-30000PRM
putere:
20W
Tensiune:
220V-240V,50Hz 110V-120V,60Hz