.

9KW vaporizator răcitor de apă este din otel inoxidabil, dimensiuni compacte, greutate de lumină și de înaltă coefficiency

9KW vaporizator răcitor de apă este din otel inoxidabil, dimensiuni compacte, greutate de lumină și de înaltă

RON 308.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Vă rugăm să verificați cu noi despre timpul de livrare ca placa de schimbător de căldură nu poate fi terminat produce în termen de 7 zile.
O placa de schimbător de căldură este un tip de schimbător de căldură care utilizează plăci de metal la transferul de căldură între două fluide. Acest lucru are un avantaj major față de un schimbător de căldură convenționale în care fluidele sunt expuse la o suprafață mult mai mare, deoarece fluidele răspândit pe plăci. Acest lucru facilitează transferul de căldură, și crește foarte mult viteza de schimbările de temperatură. Schimbătoarele de căldură sunt acum comune și foarte mici brazate versiuni sunt utilizate în apă caldă secțiuni de milioane de cazane amestec sau a pompei de căldură. La transferul de caldura de mare eficienta pentru astfel de o mică dimensiunea fizică a crescut de apă caldă menajeră (ACM) debit de cazane amestec sau a pompei de căldură. Mici schimbător de căldură în plăci și-a făcut un mare impact în piața internă de încălzire și de apă caldă. Comerciale mai mari versiuni utilizarea garniturilor dintre plăci, întrucât versiuni mai mici tind să fie lipite.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Pompă De Căldură Apă De Încălzire Părți
Numărul De Model:
B3-050-20D-3.0-304