.

antic QingDynasty vaza de portelan,rouge cu Geamuri de Sticla,pictate manual meserii,Decorare,de colectare și de Podoabă,transport Gratuit

antic QingDynasty vaza de portelan,rouge cu Geamuri de Sticla,pictate manual meserii,Decorare,de colectare

RON 397.74

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Sunteți în căutarea la un vas de porțelan. E destul de rare și ambarcațiunile de sculptură este foarte unic. Acesta prezintă antic Chinez genial istoria culturii și avansate ambarcațiunile de a face tehnica. Este, de asemenea, un simbol de noroc si fericire. Acesta vă va aduce longevitate, fericit, bogat și de noroc , și se poate adăuga o deosebită loc frumos, dacă ai pus-o la domiciliu. Ea are foarte mare valoare de colectare. Licitați cu încredere și nu-l ratați! Mult noroc!. Vreme ai început să colecteze; sau un colecționar avid, acesta este un element pe care nu doriți să pierdeți. Licita cu incredere !
Rambursare Dacă aveți orice problemă atunci când primiți bunurile dumneavoastră, vă Rugăm să ne contactați, fără a ezita în 3 zile.Desigur, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă Rugăm să trimiteți înapoi produs în termen de 14 zile .Vom fi bucurosi sa va schimb, înlocuirea sau rambursarea integrală a plății.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
Arta Populara
Nume De Brand:
edmoogrel
Material:
Ceramica Si Portelan
Stil:
Chineză Tradițională
Dimensiune:
M
Funcția:
Masă Vaze
Dimensiune:
32cm(h)*16cm(d)
Varsta:
QingDynasty din China
Varsta:
Antic
Glazura De Tip:
Pigmentate
Locul de Origine:
China (Continentală)