.

10 in1 Joc Cartelei de Memorie de Stocare Cutie de Caz pentru PS Vita ER PSV pentru Sony PS Vita

10 in1 Joc Cartelei de Memorie de Stocare Cutie de Caz pentru PS Vita ER PSV pentru Sony PS Vita

RON 2.26

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Cantitate : 1 BUC 1 X 10-în-1 Joc Card de Caz 1.Mare pentru Sony PS Vita jucător de joc pentru a colecta sau stoca cărți de joc
5. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Ușor, compact și ușor de utilizat. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.
Descriere :
1. de praf, murdărie, grăsime și alte daune
3. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important.

Caracteristicile mărfii

Compatibil Marca/Model:
Nici unul
Nume De Brand:
ALLOYSEED
is_customized:
yes
Numărul De Model:
Joc Cartelei De Memorie De Stocare De Caz
Dimensiuni(L x W x H):
Aprox 11.3 cm x 4.3 cm x 1cm - 4.41 inch x 1.70 inch x 0.39 inch.
culoare:
Negru
Cantitatea:
1 buc
Numărul De Model:
93309.01