.

ABWE 1/12 casă de Păpuși, Miniaturi Ceramice din Portelan Albastru de Viță de vie -7 bucata

ABWE 1/12 casă de Păpuși, Miniaturi Ceramice din Portelan Albastru de Viță de vie -7 bucata

RON 8.78

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Și vă rugăm să asigurați-vă că toate informațiile detaliate pentru tine(nume complet, adresă sau cod ) este corectă. ca urmare a localiza vamale bloc sau din alte motive.
Vă rugăm să păstrați-l departe de copii.
livrare :
6 x vaze
1 x farfurie
Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.desigur, va face tot posibilul pentru a accelera lucrurile în partea noastră.
Manopera rafinat și precise registrul de culoare sunt în valoare de recomandare.
Plata
EMS. Vă rugăm să înțelegeți situația în care țara ta nu este o putem controla . Vă mulțumesc pentru susținere și să înțeleagă.
Este cea mai buna alegere pentru casă de păpuși pentru a decora.
ABWE 1/12 casă de Păpuși, Miniaturi Ceramice din Portelan Albastru de Viță de vie -7 bucata
Stare : 100% de Brand Nou design Frumos și manopera excelente colectie Deosebita pentru păpuși Aplicabile : 1/12 casă de Păpuși în Miniatură toată Lumea are o formă diferită. Dar timpul de livrare depinde de destinație și de alte fabrici. pachet necesar doar sa ne contactati.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.de obicei, se poate ajunge la cele mai multe dintre țările în 39-60 zile lucrătoare. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine, care este la fel de important pentru tine.2 cm, cel mai mic vas : (H x diametru) 2,5 x 0,8 cm;
Farfurie diametru : 3 cm
Instrucțiuni de îngrijire : Păstrați uscat și răcoros pentru a evita luncă. Suntem mereu aici pentru tine pentru a rezolva orice probleme.
Vaza albastră viță-de-vie este un nou tip de miniatură ceramice moderne casă de păpuși.
Nu-l ratați!
Material : portelan
Culoare : Alb + Albastru De Viță De Vie
Dimensiune : cea mai mare vaza : (H x Diametru) 3. Dacă orice informații de urmărire de imagine a dvs. Măsurarea permis de eroare este de +/- 1-3 cm., poate întârziere de până la 60 de zile lucrătoare .

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
MAGICYOYO
Material:
Plastic
Plastic Tip:
ABS
Intervalul De Vârstă:
5-7 Ani,8-11 Ani
Tip De Element:
Căsuțe pentru păpuși