.

Yatour pentru Nissan/Infiniti Y cablu adaptor conector (YT-NSY) pentru audio Navi CDC tuning 2003-2012 modele

Yatour pentru Nissan/Infiniti Y cablu adaptor conector (YT-NSY) pentru audio Navi CDC tuning 2003-2012 modele

RON 26.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

• Se va livra elementul în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata a fost verificată. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Dacă este deteriorat nejustificate cauzate de uzura, murdarie, utilizat în mod abuziv ,instalarea necorespunzătoare sau de exploatare, neglijare, accident sau reparat de persoane neautorizate, atunci elementul de garanție devine nulă. cu excepția week-end (sâmbătă și duminică) și Chineză în zilele de sărbători oficiale. Vă rugăm să includeți numele dvs. Va oferim gratuit servicii de reparatii termen de Un An de la data la care ați achiziționat., vă rugăm să-l schimbe în Aliexpress prima înainte de a vă plăti pentru asta. Timpul nostru de lucru : 8 : 00 - 18 : 00 PM (Ora beijingului), luni - duminică • Suntem profesional de electronice auto distribuitori în China, specializata in China en-Gros de electronice Auto cum ar fi masina de pc-uri auto, DVD playere auto, monitoare video. • Toate produsele noastre au garanție de Un an.Descriere Produs
Dimensiuni : 23cm*2ends=total 46cm
Anumite pentru Nissan/Infiniti navigare radio au reprezentat o problemă atunci când adăugarea unui Schimbător de CD-uri, intrare auxiliară sau adaptor i Pod interfață pentru sistem de fabrică. • Dacă elementul este defect și nu funcționează la sosire, vă rugăm să ne anunțați în termen de 14 zile de la primirea produsului defect astfel încât să putem emite o RMA (Return Merchandise Authorization). Acest lucru este pentru că pe unele aparate de radio, sistemul de navigație conectorului trebuie să fie deconectat pentru a face loc pentru aftermarket dispozitiv (cum ar fi Yatour)
Compatibil pentru 2003-2012 Nissan/Infiniti
Acest 2 Port-BUS cablu va permite să-și păstreze fabrica de navigare și conectați un aftermarket de interfață. • Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Car Kit-Ul Bluetooth
Nume De Brand:
YATOUR
Tip De Material:
MATERIA
Articol Greutate:
0.05kg
Caracteristici Speciale:
Adaptor
Pentru:
pentru Nissan/infiniti
Compatibil:
sd/usb/aux
Masina Face:
Nissan infiniti