.

De înaltă calitate de Transfer de Date USB Sincronizare de Încărcare Cablu de Încărcare pentru PS VITA PSV 1000 de PSV1000

De înaltă calitate de Transfer de Date USB Sincronizare de Încărcare Cablu de Încărcare pentru PS VITA PSV

RON 3.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a plăti. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
100% Brand nou de Înaltă Calitate produs produs terț a se potrivi Ușor și convenabil de utilizare pentru dispozitivul dvs. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. este finalizată. Mic și ușor, convenabil pentru portabilitate și depozitare. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Oferă puterea de a ta pentru Sony PS Vita în același timp de încărcare pentru Sony PS Vita baterie. Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați prin "Trade Manager" sau "oferta mesaj". Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
xunbeifang
Numărul De Model:
Negru
Compatibil Marca/Model:
SONY
SONY Model:
PlayStation VITA
SONY Model:
PlayStation VITA