.

ULT-cel MAI bun Mini HDMI Male to Micro HDMI Feminin Adaptor HDMI Tip C a D Converter pentru Tableta Camera

ULT-cel MAI bun Mini HDMI Male to Micro HDMI Feminin Adaptor HDMI Tip C a D Converter pentru Tableta Camera

RON 7.10

Cantitatea de bunuri
Disponibil

ULT-cel MAI bun Mini HDMI Male to Micro HDMI Feminin Adaptor HDMI Tip C a D Converter pentru Tableta Camera Pachetul inclus : 1 x ULT-cel MAI bun Mini HDMI Male to Micro HDMI Feminin Adaptor HDMI Tip C a D Converter pentru Tableta Camera Despre noi : De la înființarea sa în anul 2010, ULT-cele mai BUNE au fost specializat în produse și soluții pentru dispozitive Mobile & accesorii PC, cum ar fi cablu de date, Audio și Video cabluri și Convertor (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45 etc.) pentru a satisface nevoile diferite ale clienților. Vom înțelege că de calitate este premisa de tot pentru un brand international. Toate ULT-cele mai BUNE produse de uz Ro HS plângere de materii prime, reducerea impactului asupra mediului. Pret : preturile nu includ taxe de import, TVA sau alte taxe locale.
Livrare :
Vă rugăm să verificați adresa de livrare înainte de plată. Cele mai multe articole vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucratoare. Și servicii poștale este în afara controlului nostru, uneori poate întârziere.
Garanție :
Toate produsele au garantie 12 luni perioada de după naștere, cu excepția utilizării necorespunzătoare cauzate de utilizatori.
Feedback-ul :
Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un 5-stele. Orice problemă, nu ezitați să ne contactați și vom fi apreciat că, dacă ați putea împărtăși cu prietenii tăi.
Serviciu On-Line De Timp :
9 : 00 la 18 : 00(GMT +8)
De luni până sâmbătă

Caracteristicile mărfii

Lungime cablu:
Adaptor
Pachet:
Da
Produse De Stare:
Stoc
Nume De Brand:
ULT-CEL MAI BUN
Tip:
Cablu Adaptor
Numărul De Model:
adaptor hdmi
Tip:
HDMI 1.4 v
Caracteristică:
mini HDMI de sex Masculin la feminin Adaptor micro HDMI
conector:
convertor hdmi adaptor
Funcția:
Conector HDMI converter
fabrica:
da, și cusomized este binevenit
Caracteristică 2:
HDMI C a D adaptor
caracteristică 3:
adaptor hdmi
caracteristică 4:
HDMI de sex Masculin la Feminin Adaptor
tip 2:
Cabluri HDMI