.

PENTRU DELL PENTRU Latitude E6410 Audio USB Bord LS-5473P KHKG5 NC-0KHKG5

PENTRU DELL PENTRU Latitude E6410 Audio USB Bord LS-5473P KHKG5 NC-0KHKG5

RON 31.06

Cantitatea de bunuri
Disponibil

de asemenea, vom accepta paypal de plată .Produsele defecte trebuie să fie raportate în termen de 7 zile de la primirea elementelor. Taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse.3 V COMS acumulator, dacă de încărcare și descărcare, Full 3 D, Reporniți sistemul, cel puțin de două ori.EMS,UPS,Fedex,DHL : Transport limitare la site-ul a publicat la timp va prevala. Când ai plătit pentru asta, asigurați-vă să ne dea detalii corecte, cum ar fi receptor numele, adresa, cod poștal, oraș, numele, numărul de telefon , multumesc!
3.
NOTIFICARE
1. Cheia este să-mi spui numele tău complet , Adresa Detaliat,multumesc .Post Livrare : timpul de transport este de mult timp,dacă aveți nevoie de bunurile urgent ,te rog, nu alege asta.După primirea bunurilor vă rugăm să testați la o dată, dacă are probleme, vă rugăm să ne contactați, și a reveni la noi în termen de 14 zile, pe cheltuiala ta, după 14 zile nu oferim rambursare completă . Dacă sunteți mulțumit de produsele și serviciile noastre, am sincer sper că ne puteți lăsa feedback-ul pozitiv cu 5 stele , ceea ce este foarte important pentru creșterea compania noastră mică ,vă mulțumesc anticipat !
2.Vă rugăm să verificați calitatea și starea de marfa mai ales LCD LED ecran de sticlă înainte de a face o semnătură pe Airway Bill. Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există). Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Ali - Mesaj înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ ,Noi credem că orice problemă poate fi rezolvată prin deschisă și conversație prietenos. Verificați aspectul, cum ar fi aroma frumoasa, praf, staniu de lipit sau alte murdar semnul de pe bord.Notă : costurile de Transport afisate includ suprataxele de combustibil.Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra. Dacă marfa este rupt în timpul transportului, vă rugăm să raportați-l la locale de curierat pentru compensare.

Caracteristicile mărfii

Lungime cablu:
0,2 m
Tip:
Dada Cablu De Transfer
Pachet:
Da
Numărul De Model:
E6410
Produse De Stare:
Stoc
Nume De Brand:
ASDFGHJK