.

Mini circuit întrerupător comutator de aer EA9AN EA9AN2D16 2P D16A

Mini circuit întrerupător comutator de aer EA9AN EA9AN2D16 2P D16A

RON 24.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile să-l trimită înapoi de la data la care ați primit-o. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.Dacă aveți orice întrebări ne va va contacta in timp. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Ne va rezolva toate întrebările dvs.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, ca ai confirmat comanda de pe aliexpress!
. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Dacă alegeți Vânzător este Metoda de Transport maritim ,vom alege express pentru livrare conform bunuri și ordinea adresa. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original, cu toate componentele și accesoriile incluse și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire. Acceptam Alipay, West Union, TT,etc. până când sunteți mulțumit. Vom urmari expedierea și-ți dau un răspuns corespunzător și schema de tratament cât mai curând posibil. După confirmarea de plata, ne va asigura livrarea cât mai curând posibil. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. De obicei, mărfurile vor fi trimise la tine în timp.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele,cu excepția cazului în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Dacă nu ați primit marfa în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vă rugăm să cu atenție a confirma adresa de livrare înainte de livrare. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.Uneori, câteva zile poate fi prelungit de autoritățile vamale sau de vreme.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Cabluri, Adaptoare & Prize
Nume De Brand:
LARATH