.

Mini circuit întrerupător comutator de aer EA9AN EA9AN3D6 3P D6A

Mini circuit întrerupător comutator de aer EA9AN EA9AN3D6 3P D6A

RON 40.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Ne va rezolva toate întrebările dvs. Dacă mai mult de 7 zile sau acesta a fost folosit,atunci NU VA FI NICI o RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Acceptam Alipay, West Union, TT,etc. Dacă nu ați primit marfa în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Dacă alegeți Vânzător este Metoda de Transport maritim ,vom alege express pentru livrare conform bunuri și ordinea adresa.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, ca ai confirmat comanda de pe aliexpress!
. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.Uneori, câteva zile poate fi prelungit de autoritățile vamale sau de vreme. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.Dacă aveți orice întrebări ne va va contacta in timp. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original, cu toate componentele și accesoriile incluse și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire. După confirmarea de plata, ne va asigura livrarea cât mai curând posibil. până când sunteți mulțumit. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Vom urmari expedierea și-ți dau un răspuns corespunzător și schema de tratament cât mai curând posibil. De obicei, mărfurile vor fi trimise la tine în timp.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele,cu excepția cazului în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Vă rugăm să cu atenție a confirma adresa de livrare înainte de livrare.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Cabluri, Adaptoare & Prize
Nume De Brand:
LARATH