.

9 din Oțel Oase Latex de Cauciuc Talie Control Cincher Talie Subțire Curea Kim Talie Subțire Centura Corset Underbust Body Shaper Shapewear 6XL

9 din Oțel Oase Latex de Cauciuc Talie Control Cincher Talie Subțire Curea Kim Talie Subțire Centura Corset

RON 41.72

Cantitatea de bunuri
Disponibil


A treia : dacă nu am putut Identificare.Despre impozite si taxe Locale și taxe de import
Taxe locale și taxe de import pot fi suportate în unele țări și nu sunt incluse în sumele prezentate.
Feedback-ul
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Nu poate 1-2 cm abaterea în mărimi diferite, locații și se întind de țesături. În scopul de a vă asigura că primiți comanda de impozitare mai mică sau gratuit la import, noi va declara ca un CADOU sau un EȘANTION cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate. Dacă trebuie să utilizați adevărata valoare, sau orice alte solicitări, vă rugăm să scrie în jos informații cu privire la Note, atunci când a Finaliza comanda. Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal înainte de a comanda. Dar, în scopul de a compensației pentru pierderea de clienți, prin evaluarea noastră, ne va oferi mai multe reduceri la urmatoarea comanda.
Asigurare
Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice asigurare se simt este necesar.
Rambursare
Ne pare rău că elementul este defect, iar noi vom face față în mod activ cu astfel de incidente.Se spală de mână la 30 de grade de apa, atârnă să se usuce la umbră, să interzică de albire. Cum să obțineți de impozitare mai mică sau gratuit la import ?
Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Produsele noastre sunt vândute în întreaga lume și nu putem garanta că acestea respectă cerințele de import din fiecare țară. Oferim nava de mărfuri cu DHL și UPS,EMS.Există 3 tipuri de elasticitate : Elasticitate Mare (față-verso întins), Mediu de Elasticitate (o față întinsă) și Nonelastic (poate nu la intins ). Cumpărătorul sau beneficiarul mărfii este responsabil pentru toate aceste impozite și taxe.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
Gen:
Femei
Tip De Element:
Bustiere & Corsete
Model Tip:
Solid
Decor:
Gol
Compoziția Materialului:
100%Cauciuc care acoperă+100%Bumbac captuseala
Numărul De Model:
5734 vanzare hot shaper cincher talie de formare sport corset latex
Stil:
Sexy
Material:
Poliester
Postul 2:
9 Din Oțel Os Formare Talie Corset 100% Latex Corset
Postul 3:
Femei Sexy Latex Brâu Slăbire Corset Body
Punctul 4:
9 Din Oțel Tras Corset De Zale Corpetes E Espartilhos
Postul 5:
Latex Brâu Latex Talie Antrenor De Talie Formare Corsete
postul 6:
Plus Dimensiune XS-6XL Corpete Corselet espartilho Lenjerie
Punctul 7:
Lenjerie Cupless Corsete Femei Talie Formare Corset Bustiera Top