.

50X40cm Debordant flori 3d DIY goblen kit manual Neterminate Panglica broderie paintingtitching ambarcațiuni cadou

50X40cm Debordant flori 3d DIY goblen kit manual Neterminate Panglica broderie paintingtitching ambarcațiuni

RON 24.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărători va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră . Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă aveți orice probleme cu produsele noastre și servicii.va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale .

Caracteristicile mărfii

Cadru:
No
Model Tip:
Florale
Stil:
Europa
Material:
Bumbac
Utilizarea:
Picturi
Panza Metoda De Ambalare:
Pliat
Broderie Metoda:
Simplu Cusatura Broderie
Ambalajul Extern:
pungă de hârtie