.

50X48cm margarete Albe DIY Panglica Broderie de Moda de Imprimare 3d Cross Stitch Kit Manual Neterminate Decor Acasă Ambarcațiuni Cadou

50X48cm margarete Albe DIY Panglica Broderie de Moda de Imprimare 3d Cross Stitch Kit Manual Neterminate Decor

RON 36.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Panglica broderie kit-ul include :
colorate de pânză brodate
broderie ac
adecvate Panglică
o bucată de înaltă definiție de imprimare tencuieli
de înaltă definiție originală stitch desene
Dimensiune : 50 X48cm
Livrare :
dragi cumparatori,atunci când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. este finalizată.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale .
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă aveți orice probleme cu produsele noastre și servicii.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră .va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Caracteristicile mărfii

Cadru:
No
Model Tip:
Florale
Stil:
Europa
Material:
Bumbac
Utilizarea:
Picturi
Panza Metoda De Ambalare:
Pliat
Broderie Metoda:
Simplu Cusatura Broderie
Ambalajul Extern:
pungă de hârtie