.

60V 20AH Litiu Baterie Reîncărcabilă 60V 20Ah Biciclete Electrice Baterie

60V 20AH Litiu Baterie Reîncărcabilă 60V 20Ah Biciclete Electrice Baterie

RON 1076.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


TRANSPORT : Air mail sau Fedex 9-12 zile de lucru de Transport în alte țări,ar putea fi costuri suplimentare,vă Rugăm să ne contactați , vă Mulțumesc ! Poștale Taxa Include Taxa de Transport, Depozitare, Ambalare, Materiale, Combustibil, Taxe, Cutii, Etichete și Ambalaje cost. Nu e bine pentru înaltă C-rata de descărcare de gestiune.
Baterie Li Fe PO4 Este o nouă energie,Aceasta nu va cauza poluării,nu produce o explozie,viață Lungă,stabilitate Structurală,mai Ieftin!
Li Fe PO4 va deveni preferate tehnologie baterie scopuri de tracțiune și alte situații în care mare de descărcare de gestiune caracteristicile și ciclul de viață sunt importante. Acceptabil acceptabil de Mare Li(Ni Co) O2 Foarte instabil, trebuie să se ocupe cu extrem de grijă, s-ar putea exploda sau lua foc sub coliziune, supra-încărcat, scurt-circuit sau când acumularea de căldură. Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, greva etc. Acceptabil Ciclului de viață poate fi de 300~500 de ciclu. Noi va oferim un numar de telefon pentru a trimite înapoi. Ordinele Ia 5 - 6 zile lucrătoare pentru a procesa.
Cumpărare trebuie să fie în stare bună, inclusiv toate accesoriile. (Li Fe PO4) bateriile sunt bazate pe versiunea originală litiu-ion de chimie, dar Li Fe PO4 este folosit ca material catodic în loc de litiu-cobalt dioxid (Li Co O2). Inacceptabil Ciclu de viață doar până la1 500~800 de ciclu, în funcție de refulare C-rata.2 V de Descărcare de gestiune cut-off voltage 44. Dar costul de transport maritim este cumpărătorul este responsabil, nu ar fi rambursabil. (Premisa este de a confirma dimensiunea bateriei) Notă : Tariful Plătit de către cumpărător, vânzătorul nu plătește taxe vamale pentru tine!
30 de zile un răspuns de garantare : ai două săptămâni să încerce element, dacă nu-ți place ,puteți trimis-o inapoi (mai putin de transport maritim), cu 15% taxa de repopulare sau pentru a obține banii înapoi.

Caracteristicile mărfii

Capacitate:
10 - 20Ah
Tip:
Baterie Cu Litiu
Nume De Brand:
FGHGF
Tensiune:
60V
Încărcare cut-off voltage:
67.2 V
De descărcare de gestiune cut-off voltage:
44.8 V
Nominală de curent de descărcare de gestiune:
20A
Vârf De Descărcare De Gestiune Curent :
40A
incarcator:
CC/CV
DIMENSIUNE BATERIE:
300*180*150 mm