.

Prestigio PAP4505 4505 DUO Baterie de 2000mah Bateria Acumulator ACCU

Prestigio PAP4505 4505 DUO Baterie de 2000mah Bateria Acumulator ACCU

RON 8.72

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Elementul va fi trimis prin EMS, DHL, e-Mail de Aer. Ne facem toate eforturile pentru a oferi cele mai bune servicii și să depună eforturi mereu pentru 100% Satisfacție a Clienților! Vom aprecia cu adevărat dacă nu ne lăsați un feedback Pozitiv pentru vânzător detaliate opiniile. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Acceptam Alipay, West Union, TT. Vânzătorii nu sunt responsabili pentru orice taxe de import, impozite și taxe, vă Rugăm să consultați birou local personalizat pentru a afla ce aceste costuri suplimentare sunt înainte de cumpărare. Înainte de a reveni, vă rugăm să ne contactați pentru a corecta adresa de livrare. În cazul puțin probabil în care produsul este defect, în orice caz, trebuie să contactați-ne ACUM și apoi să se întoarcă în termen de 7 zile de la primire. Timpii de tranzit varia în funcție de regiune și de alți factori.
Prestigio PAP4505 4505 DUO Baterie de 2000mah Bateria Acumulator ACCU
Caracteristici :
Capacitate : 2000m Ah
100% Nou și de Înaltă Calitate
Rămâneți conectat cu familia și prietenii prin obtinerea mai mult bateria azi!
Acest acumulator de schimb are un microcip integrat care previne supraîncărcarea și prelungește viața bateriei. Produsele trebuie să fie returnate în stare NOUĂ, cu ambalajul original .
Cel mai bun înlocuitor pentru baterie original cu comparabil standby si de convorbire.(Zi de afaceri : China data(+8) 9 : 30~18 : 30, de luni până sâmbătă)
2. Vă rugăm să ne contactați prin intermediul Aliexpress Mesaj dacă Nu ați primit un produs în 60 de zile, vom verifica cu Posta.
DHL Express (3-7 zile, în condiții normale)
EMS Express (5-12 zile, în condiții normale)
Singapore/Hongkong Post Air Mail ( 7-30 zile, în condiții normale)
China Post Air Mail (20-60 zile, în condiții normale)
Elementul va ajunge la cele mai multe țări în 25-50 zile lucrătoare în condińiilor normale. Vă rugăm să ne contactați cu aliexpress mesaj, vă vom răspunde în termen de 12 ore în zilele lucrătoare.

Caracteristicile mărfii

Capacitate baterie(mAh):
1801mAh-2200mAh
De certificare a calității:
FCC
Original sau Nu:
original
Compatibil Marca:
Alte
Numărul De Model:
PAP4505
Nume De Brand:
Matcheasy
Numele:
UVR