.

BMT Originale 5 buc/lot de Calitate Superioara Baterie pentru iPhone 5 5G 1440mAh Cobalt Celulă TI CPU 3.7 V 0 a ciclului de înlocuire

BMT Originale 5 buc/lot de Calitate Superioara Baterie pentru iPhone 5 5G 1440mAh Cobalt Celulă TI CPU

RON 59.60

Cantitatea de bunuri
Disponibil


ABC cunoștințe trebuie să știi despre baterie mobil :
Practic, baterie mobil este combinat cu trei părți :
1.
Certificat Baterie :
Bamyoyo Compania este deosebit de vigilente cu privire la calitatea de baterii pe care le vinde. Protecția bord este același ca un robinet de apă. Dar în cazul în care PCM bord dor de măsură IC , nu se poate controla curentul electric corespunzător de aceea unii clienți se plâng puterea se scurge atât de repede. Bateriile sunt de întâlnire Japonia electrice fabricarea de produse standarde. Controlul curent electric și de tensiune. Baterii conforme cu certificatele de conformitate. Până în prezent după cum bine știți, nu toate acumulator producătorul va clasificare celula, unul câte unul, cele mai multe dintre ele va face doar o ramdom de verificare ca urmare a ridicat costul forței de muncă și consumatoare de timp. Scoase din Nou telefonul sau cum este la noastre upsteam.Semifabricate bateriei este de a lua o inspecție completă cu Texas Instruments software-ului. Texas Instrument de proiectare CPU pentru baterie i Phone, de aceea Texas Instrument de management a bateriei software-ul este cel mai bun pentru testare. Cea mai mare m Ah înseamnă mai mare putere pe care o are. Se poate înlocuit ca 5 G baterie.
5 Motive De Ce Ar Trebui Să Cumpere Produsul Nostru :
- Toate Produsele Cota De 1 An De Garanție
- 100% Testate Înainte De Expediere
- Suntem fabrica producătorului
- Profesionist în domeniul Baterie de 4 ani
- 365 de Zile politica de Returnare și Livrare Gratuită în Ambele sensuri

Cum elementul arata ca?
Sunteți de a cumpara de Calitate Superioara Baterie pentru 5 G, 100% Cobalt mobil și TI CPU PCM cu 2 Ani Garantie. Capacitatea de 1440m Ah.Aparatul Electric și de Securitate a Materialului Lege se aplică la întreprinderile care produc sau importă produse în Japonia . BMT companiei baterie de celule sunt pline Li-CO2 material și trece UL certificat, precum și. Dar pentru full Li-CO2 (3. Fiecare Baterie are aceeași serie num.

Caracteristicile mărfii

Capacitate baterie(mAh):
1301mAh-1800mAh
Numărul De Model:
BMTI5GSQ
De certificare a calității:
CE,UL,PSE
Compatibil Marca:
apple
Nume De Brand:
Bamyoyo
Modelul Apple:
iPhone 5
Original sau Nu:
Compatibil