.

Cameron Sino 1340mAh Baterie SAPP160 pentru HTC/DOPOD A6161, Sapphire 100, A6188, Pentru T-Mobile Touch G1,MyTouch 3G, Pentru Vodafone G2

Cameron Sino 1340mAh Baterie SAPP160 pentru HTC/DOPOD A6161, Sapphire 100, A6188, Pentru T-Mobile Touch G1,MyTouch

RON 29.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Nu scurtcircuitați acumulatorul.
Feedback politica
* Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită,Pentru a promova un sănătos Ali comunitate,sperăm că vă va face același lucru pentru noi.
Pentru cumpărător :
Bine ai venit !!!
Pls nu ezitați să contactați vânzătorul on-line pentru a confirma dacă au inventar.
*Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm. Aceasta nu este o problemă de calitate pentru orice blana naturala toate produsele au acest fenomen.
Retur si Schimb politica
* Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit ,puteți returna produsul la noi în ea?s original condiion pentru o rambursare sau un schimb.Evita suprataxarea și peste de descărcare de gestiune. Blană noastre produse sunt în mare parte manual astfel încât o mică diferență în măsurători este inevitabilă
Transport
* Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin China post, vă Rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse.
* Produsele sunt bine ambalate cu blister și cutie,ne-suport transport prin China post/HK post/UPS/DHL/FEDEX/EMS/NL post/B post,vă rugăm să permiteți-5-35days pentru a ajunge la. Vom răspunde cât mai repede.Dacă ai vreo nemulțumire,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ. :
35 H0019-00 M, BA S350, SAPP160
Caietul de sarcini :
Tensiune : 3.
Note
* Se amestecă scopul de bun venit,OEM scopul de bun venit.
ANUNȚ PENTRU ACHIZIȚIE
1.7
Capacitate : 1340m Ah
Dimensiune : 42.Scurtcircuitarea accidentală poate apărea când un obiect metalic, cum ar fi o monedă, o agrafă sau un stilou, produce o legătură directă pozitivă(+) și cea negativă(-) a acumulatorului scurtcircuitarea contactelor acumulatorului poate deteriora acumulatorul de conectare de obiect.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
Cameron Sino
Compatibil Marca:
HTC
De certificare a calității:
CE,PCT
Original sau Nu:
Compatibil
Capacitate baterie(mAh):
1301mAh-1800mAh
Numărul De Model:
CS-HDE180SL