.

De înaltă calitate, 25 BUC/LOT CR2032 buton baterie de 3 v cu litiu este potrivit pentru jucarii, produse electronice

De înaltă calitate, 25 BUC/LOT CR2032 buton baterie de 3 v cu litiu este potrivit pentru jucarii, produse electronice

RON 9.12

Cantitatea de bunuri
Disponibil


3 v CR2032 baterie de litiu mangan, aparține litiu-dioxid de mangan structura, alege foarte stabil chimic proprietăți de dioxid de mangan anod de materiale, materialele anod de litiu metal, ca electrolit solid săruri sau săruri dizolvate în solvenți organici, cum ar fi butoane, menționată ca "buton litiu sau litiu mangan butonul de celulă.
Litiu-dioxid de mangan baterie, numele său este numit după în conformitate cu standardul IEC. Cu litiu metal ca și catod, C - printre ei cu dioxid de mangan ca polul pozitiv sistemul chimice baterie, R, - a spus bateriei este de forma cilindrică și dacă este un pătrat F substituție; a Declarat diametrul bateriei este de 20 mm, 32 pentru înălțimea bateriei este de 3.2 mm. Tensiune nominală de 3.0 V, punctul final (end point tensiune de 2,0 V, tensiune, capacitate nominală de 200-230 mah, ca urmare a diferite nivel de fabrică. Cu cerințele de la noi din industrie, au, de asemenea, speciale de îmbunătățire a bateriei, capacitatea va fi foarte diferit, în principal pentru a-și îmbunătăți curent mare de ieșire capacitatea, astfel cum se aplică la flash sau RF produse. Utilizate în mod obișnuit în calculator placa de baza CMOS acumulator, alte funcție de memorie sau de putere-off modul de protecție, cantar electronic, calculatoare, electronice, dicționare și alte produse.
Notă :
1, conectat corect baterie "+"/" - "polaritate; 2, diferite tipuri de baterii nu utilizați împreună; 3, nu adăugați lipit pe baterie direct; 4, pentru a evita bateria stocate în lumina directă, la temperaturi ridicate, mediu cu umiditate ridicată.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
PANGBUDELE
Dimensiune:
20*3.2MM
Tensiune Nominală:
3V
is_customized:
Yes
Capacitate Nominală:
200mAh
Tip Baterie:
LiMnO2
Numărul De Model:
CR2032