.

Colivie Papagali Inima de Nunta Bunting Banner Colivie Hârtie Banner Ghirlanda Decor pentru Nunta Petrecere de Logodnă

Colivie Papagali Inima de Nunta Bunting Banner Colivie Hârtie Banner Ghirlanda Decor pentru Nunta Petrecere

RON 7.18

Cantitatea de bunuri
Disponibil

În jurul valorii de 25-60 de zile pentru a ajunge.6 metri de ghirlanda are un total de 16 de fanioane. Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră!!!
1.O panglica de satin, care leagă totul împreună.Acesta va face casa ta și petrecerea de nuntă mai frumoasă.Vămuirea performanță este Doar Atât! ***Vă rugăm să observați că livrarea finală procesess depinde de vămuire și post eficiența sistemului! Mulțumesc pentru înțelegere.În jurul valorii de 2-4 săptămâni pentru a ajunge la.Multifuncțional,puteți decotate petrecerea de nunta ta și casa ta.Perfect pentru decor de Nunta Fotografie Prop.
>>> Click pentru a vedea mai multe oferta noastră specială!
Vacanta De Anul Nou Chinezesc Aranjament
Din Februarie 10 - - - - 23 Feb
Memento-uri :
(1) vă Rugăm să ia concediu în considerare atunci când selectați mod de transport maritim.
Draga mea cumpărător,dacă vă aflați în nevoie urgentă de elemente, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a plasa Comanda. ***e Packet mod de transport maritim este una de încredere,de asemenea. Repede ca Aliexpress standard mod de transport maritim, de asemenea, vămuire performanța este bună! Dar disponibil numai pentru anumite țări. ***Dacă pentru a economisi bani, dar vreau să o normală servicii de transport maritim, atunci China Post Aer Înregistrat Mail nu este o alegere proastă. Și dacă ai nevoie de ele urgent, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pentru a verifica dacă acesta este disponibil înainte de a plasa comanda.Greu Hârtie material nu este ușor de rupt,reciclare,si arata bine. ***Cu toate acestea,Aliexpress standard mod de transport maritim are o performanță foarte bună. Foarte rar, pachetul ar putea obține pierdut timpul de tranzit sau de vămuire.
(2) Dacă există o situație de urgență, vă rugăm să ne contactați prin intermediul whatsapp : +86 15267386019
(3) Fericit Anul Nou Chinezesc ! Cele mai bune urări și binecuvântări din China. Dacă aveți orice întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Caracteristicile mărfii

Ocazie:
Petrecere,Nunta,Aniversare,Nunta Si Logodna
Clasificarea Produsului:
Bannere
Material:
Greu Hârtie
Numărul De Model:
RY-WK-180124-1
Nume De Brand:
WakaParty
is_customized:
Yes