.

Alb profesionale balet tutu fete si femei de performanță etapă de dans costum de balerina balet tutu

Alb profesionale balet tutu fete si femei de performanță etapă de dans costum de balerina balet tutu

RON 558.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Există o vacanță de Anul Nou Chinezesc, de obicei, la mijlocul lunii Jan până la sfârșitul lunii Februarie, deci pentru 2 luni înainte de care aveți nevoie pentru a utiliza balet.
Dimensiuni în inci vă rugăm să defilați în jos la partea de jos.
Alb profesionale balet tutu fete si femei de performanță etapă de dans costum de balerina balet tutu
Dimensionare :
vă rugăm să ne lăsați măsurători : înălțime, bust, talie, solduri instruire (cum de banda) costume Noastre pot fi personalizate pentru a satisface dumneavoastră de măsurare. Mult mai apreciat.
Talie : Măsura în jurul valorii de cea mai mică parte a taliei.
Solduri : Măsura cea mai mare parte a șoldului.
Unitate : CM. În cazul în care cumpărătorul alege China Post Aer Înregistrat Mail sau e Packet (doar NE cumpărătorul poate alege această metodă de transport maritim) , tutu va fi ambalate într-o pungă de plastic și costul de transport va fi mai mic decât EMS. Ne recomanda clientii nostri pentru a comanda cel puțin 25 la 40 de zile înainte de performanță.
Circumferinta : Circumferinta în diagramă este "o jumătate de circumferință". Nu peste îmbrăcăminte. Pls rula banda de măsurare de la un umăr în jos de sub picioare, apoi înapoi la un alt umăr, înjumătăți la sfârșitul
Ambalare : în Cazul în care cumpărătorul alege EMS shipping fel, vom trimite tutu într-o cutie de carton care vor să păstrați în condiții de balet în formă.
Imagine despre cum să bandă : Unele costume, datorită tip special de mână-cusute decoratiuni ar putea dura mai mult, de aceea este foarte important de a plasa comenzi înainte de timp. Aceste îmbrăcăminte măsurători sunt perfecte pentru măsurători corporale +3 cm, sau -3cm.
În "momentele de vârf" (octombrie-februarie) ordinele ar putea avea nevoie de timp suplimentar, din cauza volumului mare de munca am experienta. Notă :
Tutu măsurători, luate fără a se întinde,+-3cm abatere.
Cum să bandă :
Bust : Cu bratele relaxate pe langa corp, cu măsura mai mare parte a Bustului, păstrând banda de măsurare paralel cu podeaua.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
Customized Size
Dans De Tip:
Balet
Gen:
Femei
Numărul De Model:
B17018PD
Material:
Spandex
Nume De Brand:
TOTUL PENTRU DANS