.

Creative Home Decor 3D Submarin Fereastră Perete Autocolante de Desene animate de Groază Fălcile Raid Model Pentru Ușa Frigiderului Faianta Decor

Creative Home Decor 3D Submarin Fereastră Perete Autocolante de Desene animate de Groază Fălcile Raid Model

RON 9.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Adeziv puternic caracteristică asigură utilizarea perioadă lungă de timp durata de viata. Dacă lipit de perete umed, imbatranire sau pur și simplu perie vopsea nouă, care poate provoca autocolante de perete oprește automat după lipire, sau de a provoca peeling pereți, puteți utiliza un uscător de păr sau de aer cald să se usuce vopseaua de perete pentru a fi volatil de ceva timp, și apoi lipiți. Cu EPE bar ambalate, are puternic anti-presiune de performanță în timpul transportului internațional. Se adoptă de înaltă calitate de protecție a mediului material PVC, non-toxice inofensiv 2. Dacă acesta este atașat la suprafața de sticlă sau ceramică, țiglă, vă rugăm să curățați suprafața cu o cârpă curată și uscată, pentru a menține un ușor de a posta, netedă și cele mai bune aspectul. Unele dintre cele mai mari model autocolante pot avea un pic de bule după aplatizate, vă rugăm să nu vă faceți griji că nu va afecta întreaga aspectul, și puteți utiliza cartela de reîncărcare de zero sau de a elimina bulele de aer sau bule mici de le-au înțepat cu un ac. Se selectează naturale și detașabil lipici, inocuitatea la perete, nu are urme de coloid. Dacă din greșeală, voi posta autocolante de perete,pe o poziție greșită, s-ar putea rupe în jos ușor cu o lamă mică, dacă nu va fi rupt, acesta poate fi re-inserați codul în alt loc. Manopera rafinat, cu chenar alb, pentru a menține armonia de ansamblu cu autocolante și detașarea de suprafață. Noi nu sugerăm să-l frecvent, deoarece efectul poate fi la fel de bun ca ar putea fi.
Descriere produs : Dimensiune : 43 X43 CM Tip Produs : 3 D Autocolant de Perete Produs Material : PVC Caracteristică : Ușor de Operat, de Protecție a Mediului, Durabil Tip Ambalaj : Sac de OPP Ambalate Lista Pachet : 1x Autocolant Perete Caracteristică 1. Foloseste high-end de cerneală de imprimare modele, de înaltă calitate, cu imagini vii, poate aduce o stare de spirit bună în timp ce o vezi. Ușor de utilizat, vă rugăm să extrude bula imediat, în timp ce lipirea.

Caracteristicile mărfii

Model:
3D Autocolant
Tema:
Animale
Clasificarea:
Pentru Perete
Stil:
Desene animate
Scenarii:
Perete
Numărul De Model:
Pește 3D Autocolant de Perete
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Nume De Brand:
GRTDECOR
Material:
PVC
în cazul în care să se aplice:
buna perete de sticlă, metal, lemn etc. (a se păstra pe 3-5 ani)
calitate:
protecție solară rezistent la apa, non-toxice mediu protejat
Dimensiune produs (cm * cm):
43*43 CM
Acasă decor camera pentru copii autocolante de perete:
living dormitor camera copii Camera
Poate fi lipit pe:
Perete, Faianta, Frigider, Masina De Spalat, Usa