.

Produs nou, Luminos turnul camera copiilor camera de zi dormitor decor acasă autocolante de perete în perete pentru a lipi pe perete

Produs nou, Luminos turnul camera copiilor camera de zi dormitor decor acasă autocolante de perete în perete

RON 13.76

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Noi oferim politica de returnare. Pentru ca am multe produse nu sunt lista i încă pe site .
Client Satisfăcătoare nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Vânzător : îmi pare Rău , plus taxe vamale sunt responsabilitatea cumpărătorului, tot ce putem face este să încercați cele mai bune noastre pentru a permite cumpărătorului de a evita taxa , vom marca low preț pe pachet și trimite drept cadou.Licita Cu Incredere!
.
Metoda de plata : Suport Ali Express serviciul Escrow.Ce pot face acum? Vânzător : vă Mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră.
Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si nr. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Deci, puteți trimite o imagine sau cod articol pentru mine . Dacă ți-a plăcut produsul , dar nu le găsi în Noi magazin , vă rugăm să nu vă faceți griji .Licita Cu Incredere! Vă rugăm să Rețineți : În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import , vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică ,dacă orice taxe de import de taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 100% de Buna calitate! Cel Mai Mic Pret! Bine ati venit la comerțul cu Amănuntul și en-Gros! Puteți en-gros-le pentru revânzare , putem de transport maritim-le la consumator direct. Și nu încărca informații. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. Cumpărător : Salut , vânzător, mi-am luat pachetele, îmi place , de asemenea, calitatea este uimitoare , dar se pare prea mic pentru mine. Cumpărător : Salut , vânzător , nu am primit pachetul meu, ce se întâmplă ? De ce nu pot urmări numărul de urmărire? Este invalid? Vânzător : bună ziua prieten, ne-au trimis la posta , poate că trebuie să facem un proces de lucru.

Caracteristicile mărfii

Clasificarea:
Pentru Perete
Stil:
Desene animate
Nume De Brand:
ZOOYOO
Material:
Plastic
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Scenarii:
Perete
Tema:
Desene animate
Numărul De Model:
HM39604
Autocolante De Perete:
Lipi pe perete
Dimensiune:
45CM*60CM