.

Cea mai bună Calitate Stretchable Oglindă Rose Gold Chrome Vinil Folie Film Pentru Masina de Ambalaj cu Bule Gratuit Dimensiune:1.52*20 M/Rola

Cea mai bună Calitate Stretchable Oglindă Rose Gold Chrome Vinil Folie Film Pentru Masina de Ambalaj cu Bule

RON 542.86

Cantitatea de bunuri
Disponibil


[3] Bule de aer design, face mai ușor să-și încheie și să REFUZE bule. Dacă aveți nevoie de întreaga valoare pe avizul de expediție sau factură, vă rugăm să ne anunțați atunci când plasarea comenzii. Decora masina ta frumos și, de asemenea, proteja masina ta perfect. Iar Cumpărătorul este responsabil pentru impozitare(dacă există). Dacă aveți orice probleme cu produsele, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a părăsi feedback-ul negativ.
Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.
Catalogul si lista de preturi si Poze mai detaliate sunt disponibile, dacă aveți nevoie, trebuie Doar sa NE CONTACTATI. Ne vom rezerva dreptul de zonă de la distanță, taxă în cazul În care adresa de livrare este de Fed Ex sau DHL zonă de la distanță.52 x 20m/Rola (5ft x 65ft) Grosimea foliei de 0.
Feedback-ul dvs. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face față cu problema, și să dea o soluție satisfăcătoare. Vă rugăm să ne dea FEEDBACK-ul POZITIV și 5 STELE, dacă vă place produsele și serviciile noastre. De obicei, vom scrie o valoare mai mică și marca de produse ca "CADOU" sau "de PROBĂ" pentru a vă ajuta să evita sau reduce impozitul.
Nume Produs : Rose Gold Chrome Film De Vinil
Element Nume Chrome Folie de Vinil de Culoare a Crescut de Aur Dimensiune 1.15 mm Hârtie de Presă 140 g Material PVC 3 Straturi Da Bubble Gratuit Da Adeziv de Înaltă Calitate, Detașabile, Lipici Garanție în aer liber 3 ani, de Interior 6 ani Rezistent la Temperatură de la -40°c~90°c (-40°F~194°F)
[1] Această chrome folie de vinil poate fi re-ridicat, repoziționat și întins cu pistol de căldură, poate fi aplicat pe toata masina(interior si exterior suprafata), motocicleta sau mobila sau produse digitale, Ceva ce iti place, foloseste-ti imaginatia!
[2] de Înaltă calitate, detașabile, lipici, nu Face rău la vopsea masina ta, nu are urme de lipici ar fi lăsat pe masina dupa scoateți vinil, masina ta va arata ca o masina noua, chiar mulți ani mai târziu.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Autocolante
design:
Schimbare De Culoare
categorie:
PVC
Tip De Autocolant:
Caroserie
Element De Lungime:
65ft
Model:
Alte
Tip:
Adeziv Sticker
Nume De Brand:
aomior
Articol Diametru:
15cm
Lățime Produs:
5ft
is_customized:
Yes
Numele Modelului:
NSBC
Ambalare:
Vine Ambalat
Autocolant De Plasament:
Întregul Corp
Înălțime Element:
155cm
Tip De Material:
PVC
Numele produsului:
Chrome Folie De Vinil
culoare:
A Crescut De Aur
Caracteristică:
stretchable
3 Straturi:
Da