.

4buc/set 3D ABS cromat Huse Auto Ușă Dop Capac Protecție Pentru Nissan Qashqai j11 perioada 2007-2017 Accesorii auto

4buc/set 3D ABS cromat Huse Auto Ușă Dop Capac Protecție Pentru Nissan Qashqai j11 perioada 2007-2017 Accesorii

RON 24.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale.
dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim,vă rugăm să ne contactați. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.
Notă :
Vă rugăm să asigurați-vă că elementul a se potrivi masina ta înainte de a face o comandă, dacă nu știți, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a verifica,multumesc!
.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs.
Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
când primiți articole comandate,în 24 de ore,vă rugăm să verificați cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. este finalizată.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Autocolante
design:
cuvinte
Înălțime Element:
3cm
categorie:
3D
Model:
Alte
Numele Modelului:
DTQA01
Articol Diametru:
8cm
Lățime Produs:
8cm
Element De Lungime:
8cm
Tip:
Alte 3D Autocolant
Autocolant De Plasament:
Ușa & linia Taliei
Tip De Material:
ABS
Ambalare:
Vine Ambalat
Tip De Autocolant:
Alte
Nume De Brand:
DOUTIAN