.

15cm*7.4 cm Frumoase Cai de Rulare Silueta de Vinil Decal Autocolante Auto Accesoriile de Decor Negru/Argintiu S6-2796

15cm*7.4 cm Frumoase Cai de Rulare Silueta de Vinil Decal Autocolante Auto Accesoriile de Decor Negru/Argintiu

RON 3.58

Cantitatea de bunuri
Disponibil

A reveni și de a schimba este disponibil acum.4 PX pachet economic (de urmărire nu este disponibil.
Autocolant are 3 părți :
Suport De Hârtie Autocolant Clar Banda De Transfer
1 Curățați suprafața unde decal va fi instalat
2 îndepărtat Încet pe suport de hârtie asigurându-vă că decal rămâne blocat la cer banda de transfer. General de sosire timp de 15-60 de zile Garanție : 1. Și vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să se întoarcă sau să se schimbe.Vă rugăm să confirmați livrate IMEDIAT atunci când vei ajunge coletul.Ne vom concentra pe autocolante auto.
Transport : Nu mai mult de $ 5 de livrare de logistica este Yan Wen . Dacă o parte a ta decal ridică cu suport, apăsați pe suport de hârtie înapoi în jos față de ea, până când rămâne blocat la banda de transfer.
3 Odată ce decal este desprins din suport, linia de sus și poziția ta decal pe suprafața la care acesta va fi aplicat.4 cm Frumoase Cai de Rulare Silueta de Vinil Decal Autocolante Auto Accesoriile de Decor Negru/Argintiu S6-2796 Aplicarea de autocolant este foarte ușor, având doar câteva minute.) Mai mult de 5 dolari pot alege China Post pachet înregistrat (de urmărire disponibile). Dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs. Pentru că, așa profesionale.
4 Utilizați un card de credit, squegee, sau ceva similar pentru a netezi jos decal, asigurându-vă că acesta este complet blocat la suprafață., vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul rău sau de a face problema, care nu este util și prietenos. Cumpărătorul trebuie să aibă grijă de returnare comision. Dacă ai vedea o parte din decal nu a elibera din banda de transfer, apăsați înapoi la suprafață și repetați procesul.100% garanții nou bun, cu stare bună .
5 Atenție & Încet, scoateți banda de transfer de la decal, asigurându-vă că eticheta este blocat la suprafață. Dacă încă nu apare nimic pana la ora estimată vă rugăm să ne prelungi timpul : ) Despre Noi : 1.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Autocolante
Înălțime Element:
7.4cm
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Model:
Model Animal
Nume De Brand:
YJZT
categorie:
Autocolante
Tip De Autocolant:
Caroserie
Numele Modelului:
S6-2796
Articol Diametru:
0cm
Tip:
Adeziv Sticker
design:
Desene animate
is_customized:
Yes
Lățime Produs:
15cm
Element De Lungime:
0cm
Autocolant De Plasament:
Parbriz Spate
Tip De Material:
Vinil
culoare:
negru/argintiu
Autocolant:
autocolant auto