.

1 Pereche MINTE SPORT ST Mașină de CURSE Autocolante Usi autocolant Pentru ford focus 2 mk2 fiesta mondeo ranger fusion kuga accesorii auto

1 Pereche MINTE SPORT ST Mașină de CURSE Autocolante Usi autocolant Pentru ford focus 2 mk2 fiesta mondeo ranger

RON 13.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. este finalizată. Garanție Și Întreținere : 1. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Curata masina de suprafață în cazul în care va fi pastă și se usucă.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Pentru cantități mari cumpărători, vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare și prețuri, discount este disponibil pentru amestecat ordine. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Așteptați să se usuce(am intall meathod în cele din urmă poate fi de referință)
Pachetul Inclus
1 pereche autocolant auto
Va garantam un seif și o experiență de cumpărături sigure astfel încât să nu vă faceți griji, dacă nu puteți primit coletul la timp, vă rugăm să contactați cu noi. personalizat masina.
Impact vizual puternic. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Culoare Nepotrivire : 1.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o daim cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
11.4 x 1.4 inches, 22.8 x 2.7 inches, 31.5 x 3.8 inches
Nume De Brand:
sport minte
Autocolant De Plasament:
Întregul Corp
Tip:
Adeziv Sticker
design:
cuvinte
Model:
OEM
Numele Modelului:
SMB12-1
Element De Lungime:
11.4inch
Lățime Produs:
1.4inch
Înălțime Element:
0.01inch
is_customized:
Yes
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Tip De Autocolant:
Autocolante Creative
categorie:
Autocolante
Tip De Element:
Autocolante
Tip De Material:
animale de companie