.

13.5 cm*7.6 cm îmi Iubesc Pisica Animal de Desene animate Autocolant Auto Motociclete de Vinil S4-0701

13.5 cm*7.6 cm îmi Iubesc Pisica Animal de Desene animate Autocolant Auto Motociclete de Vinil S4-0701

RON 3.18

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Ne vom concentra pe autocolante auto.În caz de condiții, poate încălzire moderată, pentru a se asigura că eticheta poate fi mai bine și mai ferm blocat în mașină corpului. Și vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să se întoarcă sau să se schimbe.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a lipi poziția și încet paste, paste, în același timp, va rugam sa folositi instrumentele de autocolant decopertarea plat, Până la film au fost dărâmate.Apoi lipiți după repetate decopertarea și apăsând, apoi rupe încet film transparent. A reveni și de a schimba este disponibil acum.4 PX pachet economic (de urmărire nu este disponibil.Vă rugăm să confirmați livrate IMEDIAT atunci când vei ajunge coletul., vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul rău sau de a face problema, care nu este util și prietenos.
Pasta Pas :
1. Dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs.100% garanții nou bun, cu stare bună . General de sosire timp de 15-60 de zile Garanție : 1. Cumpărătorul trebuie să aibă grijă de returnare comision.
Pasta de Instrumente : Stofa, Racleta sau Card de Credit. Dacă încă nu apare nimic pana la ora estimată vă rugăm să ne prelungi timpul : ) Despre Noi : 1.Stratul superior este un mod transparent filmul de transfer, stratul de mijloc este corpul principal, partea de jos este partea de jos filmul.Va caroserie curat, și să păstreze mașina corpul uscat.6 cm îmi Iubesc Pisica Animal de Desene animate Autocolant Auto Motociclete de Vinil S4-0701
Acest produs este compus din trei părți.
Notă :
Vă rugăm să se spele masina in 2-3 zile, vă mulțumesc!
Transport : Nu mai mult de $ 5 de livrare de logistica este Yan Wen .) Mai mult de 5 dolari pot alege China Post pachet înregistrat (de urmărire disponibile).Apăsați filmului lacrimal după autocolant, Până plat,nu lasa masina autocolante și nici o separare fizică sau proeminențe. Pentru că, așa profesionale.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Autocolante
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Nume De Brand:
YJZT
Înălțime Element:
7.6cm
categorie:
Autocolante
Articol Diametru:
0cm
Lățime Produs:
13.5cm
Tip:
Adeziv Sticker
design:
Desene animate
Model:
OEM
is_customized:
Yes
Numele Modelului:
S4-0701
Tip De Autocolant:
Autocolante Creative
Element De Lungime:
0cm
Autocolant De Plasament:
Parbriz Spate
Tip De Material:
Vinil
Autocolante:
autocolant auto
culoare:
negru/argintiu