.

Noroi apărătorile de Noroi garda Pentru Nissan Qashqai 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015

Noroi apărătorile de Noroi garda Pentru Nissan Qashqai 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015

RON 73.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Material : plastic 3. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de plasarea comenzii. După cum știm,alipay vă permite să trimiteți plata rapid și în condiții de siguranță on-line.Culoare : negru 4.
Despre Taxe Vamale și Taxe de Autorizare
După cum știm,taxe vamale și fiscale ar trebui să fie plătit pentru fiecare produs în cazul în care elementul este deschis și verificate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră. Dacă doriți să ne trimiteți o adresă, vă rugăm să schimbați adresa corectă în aliexpress înainte de a plăti.
Punctul nostru este de 100% , aceeași ca în descriere.
Dacă elementul se întoarce la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească aceste taxe,ne-ar trimite din nou excepția cazului în care cumpărătorul completează aceste taxe. Nu este nici o problema.Este ușor de instalat, vine cu șuruburi. Se spune că ne-au trimis acest articol pentru tine. Dacă veți găsi că nu poți urmări acest transport număr în post-ul de țară, poate la oficiul poștal nu a încărca informații de transport maritim pentru site-ul sau este amânată pentru a încărca,dar este mai trimit acum.Scop : decorativ și de a proteja masina de 6.
Cum de a urmări?
Noi va oferim transport număr pentru tine după ce ne trimite articol pentru tine.
Dacă elementul este deteriorat,rupt și nu poate fi utilizat de asemenea,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ, apoi va vom returna plata sau retrimite unul nou pentru tine, dacă vă place. Mai multe și mai multe de aur și de argint standard cumpărători de cumpărare o mulțime de diferite articole din magazinul nostru și să le vândă în țările lor.Va vom returna INTEGRAL plata cu NICI o scuză dacă acest element este deteriorat sau rupt în procesul de livrare.Se accepta doar alipay pe aliexpress, puteți plăti cu cardul de credit coș, nu este nici o problema.Va vom returna INTEGRAL plata cu NICI o scuză dacă acest produs nu poate fi folosit de bine, dar vă rugăm să descrieți de ce nu este folosit bine de fotografie și video în primul rând.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Autocolante
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
MyHung
Autocolant De Plasament:
Portbagaj
Numele Modelului:
19214
Tip De Autocolant:
Alte
design:
Schimbare De Culoare
Model:
OEM
Tip:
Alte 3D Autocolant
Ambalare:
Vine Ambalat
categorie:
masina fender acoperă aripile apărătoare de noroi
Tip De Material:
Plastic moale