.

Auto Bara Spate Led Roșu Lampă De Ceață Lumina De Frână Auto Styling Lumini De Avertizare

Auto Bara Spate Led Roșu Lampă De Ceață Lumina De Frână Auto Styling Lumini De Avertizare

RON 29.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vă rugăm să ne anunțați. Sper că puteți înțelege asta.com pentru asistență.Feedback-ul este foarte important pentru noi.
D : timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, uneori poate dura mai mult, chiar mai mult de o lună pentru a ajunge la.
Vă Rugăm Să Rețineți :
Am prefera plata prin ESCROW și este cel mai sigur mod. De transport maritim 1). Element de Prelucrare a Timpului : timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Doar în cazul în nevoie, vă rugăm să-l returna la noi în termen de 3 zile după ce-l primească.
Se întoarce :
Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere.
Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. În cele mai multe cazuri, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.Culoare : Rosu 6. Noi nu suntem responsabili pentru pierderi din cauza lipsei de comunicare.
B : Toate elementele vor fi livrate către cumpărător Aliexpress adresa.
100% SATISFACȚIE GARANTATĂ Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs pentru orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau lăsați-ne un mesaj prin intermediul Comerțului manager, vom răspunde în termen de 12 de ore. Feedback-ul De feedback-ul dvs. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.
Feedback-ul :
Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să ne faci o favoare să lăsați feedback-ul pozitiv.Funtion : Drving+de Frânare, Instalație de iluminat : Produse au rosu, galben, negru, cu trei fire; linie Roșie : conectat cu sursa de + 12 V; Galben Liniei : conectat cu frâne +12 V; linia Neagră : în legătură cu puterea Negativă (Bond Curea). CUMPERI MAI MULT, SALVA MAI MULTE! Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține!
3.
C : Elemente de obicei, vor fi livrate în termen de 5 zile de afaceri privind plata primite.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
AUMOHALL
Extern De Certificare De Testare:
CCC
Caracteristici Speciale:
No
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Alfa Romeo
Tip De Element:
Coada De Lumină De Asamblare
Articol Greutate:
110g
Putere:
5
Obiectiv:
Nu Sunt Incluse
Producatorul Auto:
BMW
Sursa De Lumina:
LED
Tensiune:
12V
Model de masina:
Camry
An:
2015
Tip De Element:
Lumini De Frână