.

Masina Universala De Styling Auto Bara Spate Roșu De Ceață Led Lumina De Frână Lampa De Avertizare Lumini

Masina Universala De Styling Auto Bara Spate Roșu De Ceață Led Lumina De Frână Lampa De Avertizare Lumini

RON 31.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Se va lua doar 1 minut.Toate masinile de Instalare : Produse au rosu, galben, negru, cu trei fire; linie Roșie : conectat cu sursa de + 12 V; Galben Liniei : conectat cu frâne +12 V; linia Neagră : în legătură cu puterea Negativă (Bond Curea). Politica de returnare Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Sursă de lumină : LED-uri de 5.com 2-4 zile www. Pachetul include : 2 X Mașină Bara de protecție Spate Lumina de Satisfacție a Clienților
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,va rugam sa ne lăsați un feedback pozitiv(5 stele).Funtion : Drving+de Frânare de iluminat 7. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare. În cele mai multe cazuri, nu este nici datorie de plătit.Feedback-ul este foarte important pentru noi.
Noi menținem standarde înalte de excelent și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Costul de transport maritim : faceți Clic pe "Transport" triunghi Inversat tab pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.
Numele transportatorului Ora Estimată în Tranzit din China spre statele UNITE ale americii Serviciu de Urmărire 2-4 zile www.com 5-10 zile www.Culoare : Rosu 6. Timp de tranzit : timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport. CUMPERI MAI MULT, SALVA MAI MULTE! Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține!
3. Element de Prelucrare a Timpului : timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.
Masina universala de Styling Auto Bara Spate Roșu de Ceață Led Lumina de Frână Lampa de Avertizare Lumini Caracteristică : Prevenirea timp de noapte spate-colț coliziuni Nici o poluare, zgomot și interferențe electronice de Înaltă și joasă tensiune, protecție la inversarea polarității Apă și rezistente la șoc de Înaltă eficiență și de economisire a energiei Coajă de impact, coroziune și rezistent la temperaturi înalte PC Realizate cu înaltă calitate super-luminos roșu strălucitor LED caietul de sarcini : 1.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
AUMOHALL
Extern De Certificare De Testare:
CCC
Caracteristici Speciale:
No
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Honda
Tip De Element:
Coada De Lumină De Asamblare
Articol Greutate:
70g
Putere:
5
Obiectiv:
Nu Sunt Incluse
Sursa De Lumina:
LED
Tensiune:
12V
Model de masina:
Aproape toate modelele
An:
2015
Tip De Element:
Lumini De Frână