.

50pcs Nailon Împinge Muntele Sârmă Cravată Clip Eliberabil Cablu Curea Pentru 992890753 A14376 Styling Auto Accesorii Auto

50pcs Nailon Împinge Muntele Sârmă Cravată Clip Eliberabil Cablu Curea Pentru 992890753 A14376 Styling Auto

RON 18.18

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Nu se întoarce, vor fi acceptate în cazul în care ambalajul original este deteriorat și/sau accesorii lipsă.
Toate costurile de transport sunt non-rambursabile. Am doar nava a confirmat pentru adrese.
Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
O restituire pot fi emise în cazul în care înlocuirea nu este disponibil. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Noi inspecta cu atenție elementele returnate la primirea înainte de emiterea schimburi.
Produsele returnate nu trebuie să aibă nici un semn de abuz sau deteriorarea intenționată.98 inch) se Potrivește În 7mm (9/32") Gaură (0. Comenzile vor fi procesate în timp, după verificarea plății.
Solicita un Retur
Vă rugăm să ne contactați, lăsând un mesaj, multumesc!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Scopul nostru este satisfactia clientului!
6.
Este imposibil de a rezolva problemele, dacă nu știm despre ele! Multumesc!!!.
Marfa trebuie să fie ambalate cu grijă și asigurat pentru prețul integral de achiziție și expediate prin fi urmărite. Pachet Diametru : 25mm (0. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
Acceptam Alipay, West Union, TT.
Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
Scurt-transporturi de ordine trebuie să fie raportate în termen de 5 zile de la data livrat.28 inch) Pentru Înlocuiește 9928-90-753 Pachetul include : 50 buc
1.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Fixare & Clip
Articol Greutate:
0.08kg
Înălțime Element:
0.2inch
Lățime Produs:
0.98inch
Numele Modelului:
0687
Element De Lungime:
4.33inch
Nume De Brand:
GRĂTAR@FUKA
Tip De Material:
Nailon