.

30CM 100BUC/o MULȚIME de Fagure de miere Bile Celulare Bile de Flori de Hârtie Bile Petrecere Decoratiuni Nunta, Decoratiuni Evenimente Consumabile Partid

30CM 100BUC/o MULȚIME de Fagure de miere Bile Celulare Bile de Flori de Hârtie Bile Petrecere Decoratiuni Nunta,

RON 270.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Agățat Decor Petrecere de 12"(30 CM) Hârtie Fagure de miere Bile pentru Ziua de nastere Aniversare
Material : 17 g / 28 g de hârtie
Dimensiune : 4"(10cm) & 6"(15cm)&8"(20cm) &10" (25cm) & 12" (30cm)
Pachet : 1 buc/opp sac
Culoare : vom trimite stil mixt.
Dacă aveți nevoie pentru a specifica culoarea, vă rugăm să contactați-mă sau dă-mi un mesaj. Dacă aveți nevoie pentru a specifica culoarea, vă rugăm să ne contactați în primul rând. 17 culori pentru a alege de la. Mare, roșu, Albastru, portocaliu, galben lamaie, roz, alb, rose, rosu, violet, mov deschis, albastru deschis, verde deschis, albastru deschis.
Aceste Fagure de miere Bile sunt ideale pentru decorarea evenimente speciale precum petreceri, botezuri, nunti, zile de nastere. Decor petrecere bile sunt disponibile în mai multe dimensiuni și combinații de culori pentru a se potrivi tema evenimentului. Acestea pot fi agățate de tavan, montate pe pereți, sau utilizate pentru centerpieces de masă.
Vă rugăm să se uite la culoarea chat-ul, și apoi spune-mi culoarea, cantitatea, produsul este număr(cum ar fi alb, 1, 20 buc), atunci când achiziționați. Dacă nu pleci ce culoare doriti, va vom trimite prin întâmplare. Vă mulțumesc!

Caracteristicile mărfii

Tip:
Decorative De Flori Și Coroane De Flori
Numărul De Model:
846
Ocazie:
Nunta