.

EX 378 Element de airsoft SF M620W Scout de lumină LED-uri de arme ușoare din aliaj de Aluminiu Complet Nouă versiune tactice lumina

EX 378 Element de airsoft SF M620W Scout de lumină LED-uri de arme ușoare din aliaj de Aluminiu Complet Nouă

RON 260.92

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vă mulțumesc pentru înțelegere. 2)produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. Multumesc anticipat pentru înțelegere.
Noi M93 tactice montare ușoară,Rapidă design Detașabil
Alimentat de 2*CR123 A(3. 2) AIrpay nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, diferite plăți de către T/T, Western union. 2) Dacă aveți nevoie de produse în regim de urgență, vă rugăm să contactați-ne pentru a revizui metoda de transport maritim la DHL sau alte exprime și să plătească pentru costul de transport maritim.
De transport maritim 1)cele Mai multe colete cu transport gratuit trimit prin Hongkong Post Air sau Singapore Air Mail.
Despre Noi
Suntem una modernă și extrem de eficientă industrie & trade companie care este specializată în produse de agrement într-o zonă de 20. Vă rugăm să aveți mai multă răbdare, dacă vă faceți griji despre produs, pls contactati-ne la prima înainte de a deschide un litigiu. Vă rugăm să rețineți : orice probleme, contactați-ne, va vom oferi cele mai bune servicii.
Am trecut ISO9002 sistemului, si au un control strict al calității statului ca control de 100% pentru toate produsele înainte de încărcare și inspecția periodică în timpul producției.7 V) Baterii
Culoare : BK / DE
Despre Fotografie
Anunțăm toate fotografiile sunt luate de către Departamentul nostru de dezvoltare. Vă rugăm să ne contactați la început înainte de a vă grăbi să deschidă un litigiu sau
lasă-ne un feedback-ul negativ.
Notificare
Orice problemă poate fi rezolvată prin întregul nostru de comunicare.0 V) sau 2*16340(3. Și noi nu va purta nici o responsabilitate pentru orice pierdere din cauza unor astfel de scuză.
Plata 1)plata Integrală este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile.
Suntem în căutarea cu nerăbdare pentru dezvoltarea pe termen lung și de succes relații de afaceri cu clienți din întreaga lume. În caz de litigii apare, înainte de a face comanda, vă rugăm să ia în considerare cu atenție despre diferența de culoare din cauza Luminii sau ecran de calculator.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
element de airsoft
Numărul De Model:
EX 378
Lumeni:
200
Baterii:
culoare:
BK
Funcții:
De Moment-Pe & Contstant-Pe
Utilizarea:
Tactic
Stil:
Militar
Material:
PA + Aluminiu
Tip:
Sport
Numele:
EX 378 Element SF M620W Scout lumină Complet Nouă versiune tactice lumina
Denumire:
element