.

Grele Dual Pușcă Caz Sac Tactice Airsoft AEG Caz care Transportă Geanta cu arme Militare de Vânătoare Sport Umăr pușca cu aer saci

Grele Dual Pușcă Caz Sac Tactice Airsoft AEG Caz care Transportă Geanta cu arme Militare de Vânătoare Sport

RON 90.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători., Limitat : http : //www. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.5 cm(T)
Al doilea sac : 63 cm(L) * 25cm(W)* 2 cm(T)
Greutate : 1100g
Culoare : Negru, Armata Verde
© China În Aer Liber Tech Co.Vă mulțumesc foarte mult!!! ^-^
De bună Calitate 3 Ways Militare Tactice Dual Pușcă Geanta cu Curea de Umăr Drumeții Arma Saci Construite de Înaltă Densitate Material de Nailon Dual-scop,cu Dual-Umăr Căptușit Curea și Curea de transport de Mână, de asemenea, cu un Singur Curea de Umăr Cu 4 poze Mici Pouchs pentru Reviste sau alte accesorii perna Gros căptușit pentru protecție maximă, dar încă suficient de ușor pentru a transporta Built-In a Extins Acoperirea Capabil de a stoca pușcă cu 50" lungime max Doua Arma Geanta este capabil pentru a se potrivi 60cm lungime rifle Perfect pentru vânătoare și militare scop
Geanta principal : 85cm(L) * 27cm(W)* 4.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Amry Verde, Negru
Nume De Brand:
HLHsport
Numărul De Model:
Pușcă caz Sac
Stil:
Pușcă caz Sac
Material:
nailon pușcă saci
Numele:
Pușcă Caz Arma sac
culoare:
negru, armata verde
Pachet:
1 tactic pistol sac
Dimensiune:
33