.

De Înaltă Calitate Arbaleta Coarda Armare Dispozitiv Șir De Ajutor Cocker Coarda Arcului Instalați Instrument De Lichidare Coardă De Vânătoare, De Tir Cu Arcul Accesoriu

De Înaltă Calitate Arbaleta Coarda Armare Dispozitiv Șir De Ajutor Cocker Coarda Arcului Instalați Instrument

RON 19.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Mânerul este tras în sus în vigoare la ambele capete, puteți închide șirul. Când lichidare, orientul două cârlige pentru agățat pe ambele părți ale arbaleta tobogan, o frânghie atârnând în canelura de mai jos arbaleta spatele sistem de direcționare.
Uneori poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau culoare între produsul primit și a arătat în imagine, dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% corecte, vă rugăm să ia în considerare înainte de a cumpăra. Cu această frânghie armare dispozitiv, arbaleta trage greutatea va fi redusă cu 50% și șirul va scula în mod consecvent de fiecare dată. dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați, ne vom da seama noastră problemă și să o rezolve pentru tine. În conformitate cu propriile sale condiții, coarda de lungime poate fi reglată. Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta în trecere clearance-ul, dar dacă vamal solicitat, cumpărătorii ar trebui să fie responsabil pentru impozitare. Mirodenii universal armare coarda asigură o precizie cu calendarul propriu și a membrelor sarcină.
Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ia câteva secunde să ne lăsați un 5-star feedback-ul pozitiv, care e foarte important pentru noi.
Dacă produsele pe care le-a primit a primit orice probleme, vă rugăm să ne contactați imediat, vom face noastre cele mai bune pentru a ajuta la rezolvarea problemei. T-mâner de înaltă rezistență inginerie de plastic, nailon coarda prin ambele capete ale manerului adaptor. Acest dispozitiv permite lichidare lichidare vigoare reducere de aproximativ 50%. Săgețile nu sunt permise la transport prin Singapore post. Pur și simplu prindeți cârligele și decora coarda peste șanțul de valori și puneți cârlige pe arbaleta șir de caractere de pe fiecare parte a pista de zbor., dar suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare, deoarece este procesat de către o terță parte-service.
Vom eticheta de pe pachet ca o valoare scăzută pentru a evita taxa in plus.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
MAK
Tip:
Arc
Utilizarea:
Vânătoare
Numărul De Model:
TP0958
Tip De Arc:
Coarda Arcului Instala
Material:
Nailon+Plastic
Greutate:
About 88 g