.

6/12/24buc 30.5 Inch Pur de Carbon Arrow OD 7.6 mm ID-ul de 6.2 mm a coloanei Vertebrale 340 pentru Recurve Arcul tir cu Arcul de Fotografiere de Vânătoare

6/12/24buc 30.5 Inch Pur de Carbon Arrow OD 7.6 mm ID-ul de 6.2 mm a coloanei Vertebrale 340 pentru Recurve

RON 41.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Noi nu suntem responsabili pentru servicii de timpul de tranzit. Vă rugăm să nu uitați să ne dea un rezultat pozitiv de CINCI STELE de pe toate detaliată vânzător opiniile. Această informație este furnizată de transport maritim transport și exclude weekend și de sărbători. Rețineți că ori de tranzit poate varia, în special în timpul perioadelor de vârf (cum ar fi concediu).
Toate comenzile sunt procesate și expediate în termen de 1-2 zile lucratoare de la plata respingă. Costurile de returnare vor fi suportate de cumpărător. Vă rugăm să permită suficient timp pentru livrare și să ne contactați dacă nu primiți coletul în termen de termenul estimat. Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv după ce shippingment este confirmat. Toate produsele cumparate din magazinul nostru sunt acoperite de garanție de fabricație timp de 14 zile de la data livrării. Notă : taxele de Import și taxele nu sunt incluse în mii ron prețul sau costul de transport maritim. Dacă nu sunteți sigur de dumneavoastră local de taxe vamale, vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. Dacă aveți nevoie să plătească cu alte metode, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți. Vă rugăm să ne contactați fără ezitare atunci când aveți orice întrebare. Toate comenzile sunt expediate în calitate de client-a ales metoda de transport maritim.

Caracteristicile mărfii

culoare:
6pcs, 24buc, 12buc
Tip:
Săgeată
Material Ax:
de carbon
Numărul De Model:
TJ0051
Pană Material:
Plastic
Nume De Brand:
MAK
Utilizarea:
Fotografiere
Punctul Material:
Oțel
Lungime:
30.5 inch
Material Ax:
carbon pur
cap de săgeată:
Poate fi schimbat
Coloanei vertebrale:
340
OD:
7.6 MM
ID:
6.2 mm
Pană Diametru:
2 inci
Cantitatea:
6/12/24buc